Om oss!

Vi är ett hårdsatsande team som siktar på den allra yttersta eliten i framtidens travsport!
Vi har starkt unghästfokus i verksamheten och målet är självklart att kontinuerligt träna fram nya framgångsrika tävlingshästar!
Vi ser till den enskilda hästens behov när vi lägger upp träningen, allt för att få en så psykiskt och fysiskt stark individ som klarar av att prestera på tävlingsbanorna.

Skulle du vilja bli hästägare hos oss - tveka inte att kontakta oss eller kom förbi vår anläggning på Lövnäs eller i vårt stall på Sundbyholms travbana.
Är du sugen på en unghäst? Eller skulle du vilja prova på att vara med och äga en andelshäst? Vi kan hjälpa till att hitta en lämplig lösning för just dig!

Jörgen.

Jörgen är född och uppvuxen i Mellösa, söder om Eskilstuna där familjen drivit stuteriet Flenmo Egendom sedan tidigt 80-tal. Efter tre givande gymnasieår på Wången började Jörgen sin yrkeskarriär hos Jörgen Westholm. Han gick proffstränarkursen 2011, fortsatte sedan till anställning hos Robert Bergh och fick snart ansvaret över Berghs filial i Frankrike. Innan flytten hem till Sverige hösten 2013 hann Jörgen också med en lärorik sejour hos franske tränaren Romain Derieux.

Amanda.

Amanda är född och uppvuxen i Gävle. Efter gymnasietiden arbetade hon ett antal år hos Anders Lindström/Jenni H Åsberg innan flytten gick till Frankrike. I Frankrike började hon arbeta hos Jarmo Niskanen och sedan Romain Derieux. Det var hos Derieux som Amanda och Jörgen träffades. Amanda har lärlingslicens och kör både sulkylopp och rider monté.