PAY ME OCH JORMA!

PAY ME BETALAR BRA NU!

PAY ME står för ytterligare en bra prestation och blir tvåa från ledningen på Solvalla. Äger gör Stall OfCourse och Jorma Kontio satt i sulkyn! 40 000 kr var andrapriset värt!

14 feb

2024

Det finns bara en future sox!!!!

FUTURE SOX, vilket supersto hon är! Du kanske såg loppet igår i "Diamantsto-finalen" på Solvalla, ett härligt lopp med en nästan perfekt avslutning, såg ut som seger när en annan hedershäst Olga Utca som tagit rygg på Future sprintar om kort före mål. Men vi är superstolta över hennes grymma prestation tillsamman med Jörgen! Stort Grattis till ett fint andrapris säger vi till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson och till Amanda Hellström (och Herman) som sköter Future!
4 feb

bra kväll på sundbyholm!

Sundbyholm ikväll och två hästar till start! Först ut var CARADJA som blev trea i sitt lopp! Stall Nötskrika Skogås äger och Lovisa Wahlström sköter Maharajah-dottern!
Och bättre skulle det bli.......
WIN TOGETHER vinner från ledningen där han trivs som allra bäst OCH BRA KÖRT LOVISA WAHLSTRÖM, första loppet hon kör åt oss och vilken debut! Dessutom första segern i sulky för Lovisa!
Stort grattis till Stall Allegro, m fl som äger och Lovisa som även sköter Nuncio-sonen!
23 januari

Lovisa och Win Together
Lovisa Wahlström
Caradja

Välförtjänt seger för corona park!

Oj vilken avslutning av CORONA PARK på Bollnästravet, lite trafikproblem under vägen men på upploppet var det en ren uppvisning av Uncle Lasse-dottern och Jörgen, så välförtjänt! Stort Grattis Allegro Stable m fl och Milly Bøe som sköter henne!

20 januari

två fina tvåor på solvalla!

Fyra hästar med till Solvalla och kvällen började på ett bra sätt då SOLKATTENS LUCAS gör ett kanonlopp och blir tvåa med Henrik Nilsson i sulkyn! Grattis till ägaren Stig Högberg och Lovisa Wahlström som sköter Lucas!

FUTURE SOX satt fast i sitt lopp men kändes fin, PRECIOUS THING kom aldrig ner någonstans och fick vandra fram till dödens. Båda oplacerade i det loppet.

Kvällen slutade i dur då PAY ME gör ett strålande lopp och blir tvåa i sista V86-avdelningen! Äger gör Ofcourse KB och sköter The Bank-sonen gör Lucas Carnemar!
17 januari

Solkattens Lucas
Pay Me

priser till stallet!

Travgalan 2023 genomfördes på Sundbyholm i lördags och stallet åkte hem med ett antal priser! FUTURE SOX tog hem årets sto 2023, G.R.J.s WOLVERINE blev årets montéhäst, LOVISA BERNMARK årets ungdom och KARIN ERIKSSON och EVA VON CELSING Årets hästägare.
Jättekul och nu laddar vi för ett ännu bättre 2024!

conrads anette fin tvåa på solvalla!

CONRADS ANETTE vilken fighter hon är! Knöligt utgångsläge men hon och Jörgen löste det fint och var tvåa idag på Solvalla. Därmed också klar för final 6 mars och hon passerade också 500.000:- i insprungna pengar så här långt i karriären!
Grattis Leejs Foder som äger och Amanda Hellström som sköter järnladyn!
10 januari