ENKEL SEGER FÖR CARADJA!

Spets och slut är melodin för CARADJA! Hon och Jörgen vinner mycket enkelt idag på Örebrotravet. Stort grattis till Stall Nötskrika som äger och Lovisa Wahlström som sköter Maharajah-dottern!   13 juni

BRA AVSLUT PÅ VECKAN!

Efter en resultatmässigt trög vecka så avslutar vi veckan med två positiva tredjeplatser på Romme.
FAKTOR VENDIL blev trea i sin tävlingsdebut på 1.17,3 2140m. Easy KB äger och Milly Bøe sköter honom.
ROYALTY AMORE också trea på 1.15,7 2140m. HB Lifestyle & Living I Ingatorp, m fl äger och Royalty sköts av Sofie Sjödin och Oscar Hultberg.

FÖRSTA SEGERN!

Äntligen får LEONARDO SILVÅKRA sätta nosen först och tar karriärens första seger ikväll på Örebrotravet, välförtjänt och efterlängtat!
Stort grattis till ägarna Easy KB och bra skötarjobb av Lovisa Wahlström.
16 MAJ

bra kväll i gävle!

Detr blev en bra kväll på Gävletravet!
WIN TOGETHER tar en fin 3:plats med Lovisa Wahlström på nya rekordet 1.13,2 2140 meter!
En ny framtid väntar nu Nuncio-sonen som blev såld under kvällen, vi tackar för en fin tid tillsammans och skötare har varit Lovisa Wahlström.
CARADJA avslutade bra till en fin 2:a plats på tiden 1.12,0 1640 meter! Stall Nötskrika KB, Skogås äger och Lovisa Wahlström sköter henne!
4 maj

"sune" är i toppslag!

Sun’s Ambitious visade härliga takter ikväll och vinner på Solvalla! Tre segrar på de fyra senaste starterna!
Stort grattis till Easy KB som äger och Milly Bøe som sköter honom föredömligt!

24 april


IMPONERANDE CARADJA!

CARADJA har hittat en växel till på slutet, lätt spetsvinst idag  på Rommetravet för Mika Forss på fina 1.11,7 1640 m auto!
Grattis Jan-Olov ”Nötskrika” Olovsson som äger och fött upp och bra jobbat Lovisa Wahlström som sköter Maharajah-dottern!

23 april

SUN´S AMBITIOUS BÄST PÅ ÖREBROTRAVET!

SUN´S AMBITIOUS tryckte till strax innan upploppet och vann komfortabelt idag på Örebrotravet! Stort Grattis till Easy KB som äger "Kung Sune" och Milly Böe som sköter honom!

11 APRIL

win together bra på sundbyholm!

WIN TOGETHER fick luckan 150 meter kvar på upploppet och det blev till slut en tredjeplats med mersmak, en bra prestation av Nuncio-sonen ikväll på Sundbyholm! Firma Allegro Stable, m fl. äger och Lovisa Wahlström sköter honom.

9 april

Frazze

frazze gjorde allt han kunde!

FRAZZE var jättebra som trea idag på Klosterskogen, tyvärr blev vi utsatta för en mycket märklig styrning av en konkurrent. Men FRAZZE gjorde en strålande insats och han kommer igen!
Karin Eriksson äger och Amanda Hellström sköter Frazze, idag var det Milly Bøe som var ”backup” som skötare.


30 mars

Joanne Leejs

Joanne Leejs visade klass!

Vilken tjej JOANNE LEEJS, hon vinner lätt från ledningen på Solvalla ikväll!
Stort grattis till Leejs Foder som äger/uppfödare och Amanda Hellström som sköter henne!
27 mars

Leonardo Silvåkra, Milly och Sun´s Ambitious

bra dag på mantorp!

Två fina prestationer av kusk och hästarna i dag på Mantorpstravet!
SUN´S AMBITIOUS får fritt fram i slutet av sista kurvan och vinner lätt, stort grattis till Easy KB som äger och Milly Bøe som sköter Sune!

 LEONARDO SILVÅKRA var nära sin första seger idag, han gjorde ett bra lopp och spurtade in som tvåa på Mantorp! Easy KB äger och Lovisa Wahlström sköter From Above-sonen!
25 mars

enkelt för caradja!

CARADJA stod pall för favorittrycket på Örebro, blixtsnabb från start och vinner lätt från ledningen!
Stort Grattis till Stall Nötskrika som äger och Lovisa Wahlström som sköter Maharajah-dottern!


22 mars

frazze tog enkel seger i årsdebuten!

FRAZZE vinner lätt från ledningen på Solvalla, lika härlig årsdebut som förra året!
Stort grattis till Karin Eriksson som äger/uppfödare och till Amanda Hellström som sköter Guldklimpen!

JOANNE LEEJS blev femma i sitt lopp!

91 000 kr insprunget ikväll, en bra kväll!

20 mars

Frazze och Amanda
Future Sox och Amanda

ÄNNU EN MILJONÄR!

Stallet har tagit fram en ny miljonär!
FUTURE SOX fick gå först i tredjespår 1200 meter kvar och blev trea på V75 på Bjerke och som alltid gör hon en toppinsats!
Det räckte för att kliva över EN miljon insprunget hittills i karriären!
Grattis till ägarna Team EvaKarin-OfCourse, uppfödare Joakim Boholm och Craig Mitchell och Amanda Hellström som sköter den fina 5-åriga Bold Eagle-dottern!
16 mars

NÄRA SEGER!

Trivdes med sola i Karlstad gjorde både häst och kusk! OMEGA SUPERSTAR gör ett riktigt bra lopp i årsdebuten och inte långt från att hinna fram till seger men det blev en fin andraplats! Stall Autostart äger och Lovisa Wahlström sköter det fina stoet!
8 mars

två pallplatser på bollnästravet!

SCARLET ONE blev tvåa i sin montédebut med Lovisa Wahlström i sadeln ikväll på Bollnästravet! Äger Scarlet gör Easy KB och Milly Bøe sköter. Lite senare var det dags för ROYALTY AMORE i ett lärlingslopp även här med Lovisa men nu i sulky och det slutade med en tredjeplats! Äger Royalty gör Ofcourse KB och Lovisa Wahlström sköter. 
4 mars

Scarlet One
Royalty Amore

SIMPLY THE BEST!

FUTURE SOX vilken stjärna vi har i stallet! Bara bäst idag när hon klär av motståndarna i sista sväng och brezzar undan lätt över mål, hon blir bara bättre och bättre! Stort Grattis till ägarna Karin Eriksson och Eva von Celsing som äger Bold Eagle-dottern och till Amanda Hellström som sköter henne! 
28/2
PAY ME OCH JORMA!

PAY ME BETALAR BRA NU!

PAY ME står för ytterligare en bra prestation och blir tvåa från ledningen på Solvalla. Äger gör Stall OfCourse och Jorma Kontio satt i sulkyn! 40 000 kr var andrapriset värt!

14 feb

2024

Det finns bara en future sox!!!!

FUTURE SOX, vilket supersto hon är! Du kanske såg loppet igår i "Diamantsto-finalen" på Solvalla, ett härligt lopp med en nästan perfekt avslutning, såg ut som seger när en annan hedershäst Olga Utca som tagit rygg på Future sprintar om kort före mål. Men vi är superstolta över hennes grymma prestation tillsamman med Jörgen! Stort Grattis till ett fint andrapris säger vi till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson och till Amanda Hellström (och Herman) som sköter Future!
4 feb

bra kväll på sundbyholm!

Sundbyholm ikväll och två hästar till start! Först ut var CARADJA som blev trea i sitt lopp! Stall Nötskrika Skogås äger och Lovisa Wahlström sköter Maharajah-dottern!
Och bättre skulle det bli.......
WIN TOGETHER vinner från ledningen där han trivs som allra bäst OCH BRA KÖRT LOVISA WAHLSTRÖM, första loppet hon kör åt oss och vilken debut! Dessutom första segern i sulky för Lovisa!
Stort grattis till Stall Allegro, m fl som äger och Lovisa som även sköter Nuncio-sonen!
23 januari

Lovisa och Win Together
Lovisa Wahlström
Caradja

Välförtjänt seger för corona park!

Oj vilken avslutning av CORONA PARK på Bollnästravet, lite trafikproblem under vägen men på upploppet var det en ren uppvisning av Uncle Lasse-dottern och Jörgen, så välförtjänt! Stort Grattis Allegro Stable m fl och Milly Bøe som sköter henne!

20 januari

två fina tvåor på solvalla!

Fyra hästar med till Solvalla och kvällen började på ett bra sätt då SOLKATTENS LUCAS gör ett kanonlopp och blir tvåa med Henrik Nilsson i sulkyn! Grattis till ägaren Stig Högberg och Lovisa Wahlström som sköter Lucas!

FUTURE SOX satt fast i sitt lopp men kändes fin, PRECIOUS THING kom aldrig ner någonstans och fick vandra fram till dödens. Båda oplacerade i det loppet.

Kvällen slutade i dur då PAY ME gör ett strålande lopp och blir tvåa i sista V86-avdelningen! Äger gör Ofcourse KB och sköter The Bank-sonen gör Lucas Carnemar!
17 januari

Solkattens Lucas
Pay Me

priser till stallet!

Travgalan 2023 genomfördes på Sundbyholm i lördags och stallet åkte hem med ett antal priser! FUTURE SOX tog hem årets sto 2023, G.R.J.s WOLVERINE blev årets montéhäst, LOVISA BERNMARK årets ungdom och KARIN ERIKSSON och EVA VON CELSING Årets hästägare.
Jättekul och nu laddar vi för ett ännu bättre 2024!

conrads anette fin tvåa på solvalla!

CONRADS ANETTE vilken fighter hon är! Knöligt utgångsläge men hon och Jörgen löste det fint och var tvåa idag på Solvalla. Därmed också klar för final 6 mars och hon passerade också 500.000:- i insprungna pengar så här långt i karriären!
Grattis Leejs Foder som äger och Amanda Hellström som sköter järnladyn!
10 januari