V 64 Sundbyholm ikväll!

12. Xanthis Amber (V64-5)
- Hon tränar på ganska fint och känns bra för dagen. Jag kommer matcha henne mer i monté framöver, men nu saknade hon lopp under sadel så det fick bli det här i stället. Jag hoppas och tror att hon kvicknat till med senaste starten, men läget grusar förhoppningarna om någon framskjuten placering. Kan vi tjäna en hygglig peng är jag nöjd. Hon har gått med helstängt huvudlag, men nu funderar jag på att byta till ett norskt. Det bestämmer jag dock först på tävlingsdagen. Vanlig vagn i övrigt.
8. Friendwithbenefits (V64-6)
- Hon var klart positiv senast och jag var nöjd med hur hon kändes. Loppet gick lite för sakta egentligen för att passa henne, men avslutningen var därför klart plusbetonad. Det känns som om har gått framåt med loppet, men läget är svårbedömt. Hon gick med norskt huvudlag för första gången senast och det fortsätter vi med tillsammans med den vanliga vagnen. Tar man med några på kupongen är hon värd ett streck, säger Jörgen.

Förutom hästarna på V 64 så gör treårige Black and Quick tävlingsdebut i lopp 2.

V 64 Romme på fredag.

4. Boycott (V64-2)
- Han var mycket jobbad och väl förberedd inför senast och var bra. Han känns fin efteråt och jag hoppas han gått framåt ytterligare med loppet i sig. Däremot kanske vi inte kan vinna från dödens den här gången utan måste ha lite mer flyt, men jag tycker han ska räknas. Han har bara varit ute bakom bilen någon gång tidigare och öppnade väl inte så bra då och jag tror väl inte att han kommer öppna så snabbt den här gången heller, men det kan vara bra och få ryggresa nu. Det blir inga ändringar, öppet huvudlag och skor runt om som senast, säger Jörgen.