Make My Dream

Make My Dream trea på Romme!

24 juli
Det blev ytterligare en tredjeplats för stallet i dag då Make My Dream tog en tredjeplats i ett treåringslopp för ston på Romme, V 64-1.

Freckless

Freckless trea på Solvalla!

24 juli
Freckless i dag tillsammans med Kim Eriksson gick i ledningen men fick se sig passerad av två hästar innan mållinjen passerades.

Galba duktig som trea på Axevalla!

18 juli
Galba Ringeat var duktig som 3:a idag i ett hårt långlopp på Axevalla och det blev 25 000:- in på kontot för den fina insatsen, tiden 1.15,8/3160m volt.

Gento Renka en vinnare direkt i comebacken på Romme!

17 juli
Snygg seger för Gento Renka i comebacken efter halsoperation, pets och slut!
Bra kört av Viktor Flink Ideborn och bra  skött av Rebecca Savela och stort grattis till  ägarna Johan König och Mikael Vestman som står bakom ägarnamnet Stall Suck AB!

Bitcoind´Arc

Tapper Bitcoind´Arc tvåa!

9 juli
I ett E 3 Bonus-lopp ikväll på Örebro stod Bitciond´Arc för en helgjuten insats! Han blev knappt slagen några meter före mållinjen efter att ha gått utvändigt ledaren i stort sätt hela loppet! En härlig insats av häst och kusk och som gör att vi med tillförsikt blickar framåt!

Ruggiga prestationer på Solvalla!

30 juni

Galba Ringeat krossade motståndet i ett lopp över 3 140m från utvändigt ledaren och vann på 1.15,8!
Stort grattis till ägarna Hästarnas Aros AB!

Black And Quick var fyra på mycket bra sätt mot kulltoppar i sitt lopp! 

Totalt 76.000kr inkört ikväll.

Kolla in de här, mäktigt!

Intake tillbaka och som en vinnare!

Mycket skön seger ikväll med Intake!
Jörgen berättar om loppet:
- Hon fick gå en ruggig 500 meters rusch mitt i loppet till ledning, sen var det trötta ben till slut med hon är bara lugnt jobbat efter en del småstrul.
Grattis till ägarna Hästarnas Aros, Västerås och tack till veterinär Christina Carnemar som lagt ner mycket jobb på henne.
Och tack för alla grattis, jag och Amanda som sköter Intake är gladast på Sundbyholm ikväll!Resultat från E-kvalet den 15/6. 

Black And Quick, femma med mersmak. 
Dollar Doc, sexa efter en snöplig galopp i första sväng.
Bitcoind’Arc, sexa i en snabb avslutning.

Nya starter/kval/premielopp framöver:

På uppdrag på Solvalla..............

........resultatet kommer du kunna se inom kort!

Resultat från Gotland!

1 juni
På väg hem med blandat resultat,
First Tartar var förbättrad idag som sexa.
Copitex galopperade i första sväng.
Galba Ringeat var trea på 1.14,5 2640 am.
Betulla C.R var trea från utvändigt ledaren på 1.17,4 2140m.
Totalt inkört 29.500kr.

Kommande starter den här veckan:

Black And Quick tvåa med mersmak!

Örebro 27 maj
Black And Quick var mycket duktig som tvåa ikväll i ett treåringslopp och rekordsänkte rejält, 1,14.5 2140 auto.Ser bra ut det här!

Freckless

Freckless trea på Sundbyholm!

25 maj
Freckless fortsätter rada upp pallplatser, fyra starter=100 % platsprocent!
Den här gången blev det en tredjeplats över 2140 m auto på tiden 15,6.


Ready Doc, vilken prestation!

23 maj
Lyssna och se Jörgens analys av gårdagens tre lopp på Gävle.Ready Docs fantastiska lopp är ju såklart lördagens behållning!

Där satt den Copitex!

18 maj
I de två senaste starterna så har Copitex visat att han är på gång och idag så gav han ingen annan en chans, en säker seger i fin stil! Stort Grattis till ägaren Firma Rhönnstads bygg och skog och Amanda som sköter Copitex!

Copitex

Kolla in den här avslutningen!

Galba Ringeat

Galba mycket bra som tvåa på Färjestad!

18 maj

Galba Ringeat svarade för en stark prestation som tvåa, knappt slagen från utvändigt ledaren på lunchen på Färjestad!

1.15,8 2640m och 12.500kr till Hästarnas Aros AB, Västerås.
Nu åker vi hem och byter häst till Copitex som startar hemma ikväll!

Passar på att tacka för alla grattis på min födelsedag!
Jörgen

11 maj
Bra kväll på Romme!

Freckless vann!

I sin tredje start i livet tog Freckless sin första seger idag på Romme, härlig insats. Fyraåringen har nu placeringarna 2,3 och 1, kan bli bra det här! Grattis till ägaren och uppfödaren Karin Eriksson och till Marcus Sundberg som sköter Freckless!

Kent le Soleil trea!

Fyraårige Kent le Soleil stod återigen för en bra insats och var duktig trea från utvändigt ledaren och ikväll satt Amanda i sulkyn! Distansen 2140 m auto i ett E 30-ungdomslopp v64-1.

Copitex fyra!

Copitex verkar vara tillbaka i gammalt gott slag! Från ett klurigt utgångsläge från bakspår på distansen 1640 meter volt gör han återigen en bra prestation. Det gick fort från 400 meter kvar och hela vägen över mål, det blev till slut en fjärdeplats med mersmak.

Vilket lopp Ready Doc.....

8 maj
...och vilket intryck! Ready Doc vinner enkelt på Gävletravet från ledningen på nya rekordet 1.13,4! Stort grattis till ägare Eva von Celsing och Karin Eriksson och till Marcus Sundberg som sköter Ready Doc!Dollar Doc på gång!

2 maj
Dollar Doc stod för en mycket fin insats idag på Örebro. I ett treåringslopp (V4-2) fick Dollar gå utvändigt ledaren större delen av loppet och gör det på ett mycket fint sätt och det här bör ta honom framåt och vi laddar för kommande uppgifter.

Fina prestationer på Solvalla!

26 april
Två bra prestationer fick vi se i dag på Solvalla.
I lopp 1 var Make My Dream mycket duktig fyra, trots en jätte startgalopp!
Tiden 1.16,7 och 15.000 kr in på kontot!
Ready Doc stod för en mäktig prestation då han drygt ett varv kvar fick runda motståndarna ut i fjärde spår och fick sen gå utvändigt ledaren och blir slagen med centimeter på mållinjen.
Make My Dream
Ready Doc och Jörgen i mitten.

Jörgen berättar live om den nya rundbanan!

Det nya stora projektet är den nya rundbanan som nu är på gång, kolla in filmen så får ni veta mera.

Galba Ringeat bara bäst på V 75!

Dannero arrangerade V75 på Påskafton och vi åkte dit med franska fyraåringarna Galba Ringeat och Globe de Chatelet som dessutom startade i samma lopp. Globe galopperade för körande Rickard N Skoglund direkt bakom bilen. Galba hamnade till en början i andra utvändigt för att sedan avancera fram utvändigt redan 1200 meter från mål.  Dock blev han inte nersläppt men kunde tillfälligt gå tillbaka i rygg i näst sista sväng för att på nytt attackera ca 700 meter från mål. När Jörgen ryckte ut tussarna ur öronen bet han i riktigt bra och rundade till en enkel seger på nya rekordet 1.15,0 2140m. Stort grattis till lyckliga ägarna Hästarnas Aros AB, Västerås!


Ready Doc

Ready Doc trea på V 75!

9 april

Ready Doc var fin som trea ikväll på Gävles V75:a på nya rekordet 1.14,8 2140m.  Grattis till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson.

I morgon fredag blir det Färjestad med Bitcoind`Arc och Adlon Amok.
Påskafton är vi på Dannero med Globe de Chatelet och Galba Ringeat.

På tisdag årsdebuterar Intake på Axevalla.
Friendwithbenefits startar på Örebrotravet på torsdag.

Kent le Soleil gör en riktigt bra prestation på Solvalla!

3 april
Kent stred tappert i dag, han fick ett lopp i första utvändigt större delen av loppet och fick göra grovjobbet och gör det på ett föredömligt vis, han visar en vilja som bådar gott framöver.

Black and Quick tapper som tvåa på Solvalla!

1 april
Black And Quick gör ett superlopp på Solvalla ikväll! Fick gå i dödens hela vägen och är bara ett huvud ifrån seger. Men den segern kommer snart, startat tre gånger nu men placeringarna 2,3,2 så snart sitter den!

Galba Ringeat tvåa på Sundbyholm!

31 mars
Galba den här gången tillsammans med Amanda avslutade vasst och det räckte till en andraplats i ett av försöken i Ungdomsserien 2020.

Boycott trea och Adlon femma på Färjestad!

Adlon Amok gick bra med en snabb avslutning och blev femma i sitt lopp.  Boycott fick vandra utvändigt och blev trea fullt godkänd. I lördags startade Dollar Doc på Solvalla, tyvärr sprang han och slog sig lite för mycket och galopperade tyvärr i sista kurvan med gott om krafter kvar men han kommer igen!

Omstart ställde till det för Ready Doc!

Solvalla 27 mars
Tyvärr blev starten återkallad efter ca 600 m då en häst gick omkull och i det skedet hade Ready Doc enkelt kommit till ledningen och såg ut att kunna få bestämma helt som han ville.
Han skötte sig sen i den andra starten och stred hela vägen när loppet sedan blev av. Ready står för en heroisk insats och slutar 2:a från dödens, knappt slagen med ett huvud! 

Kent le Soleil och kusken Kim Eriksson.

Första segern för Kent le Soleil och ett härligt besked från Copitex!

Axevalla 24 mars
Och som han gjorde det, från utvändigt ledaren så trampade han på gasen 400 meter kvar och bara visade vem som var starkast och bäst, en riktigt bra prestation! Fyraårige Kent le Soleil tog därmed sin första seger i sin sjätte start och på nytt rekord. Grattis till ägarna Stall Mållinjen KB och till Amanda som sköter Kent!

Copitex är på gång igen efter ett längre tävlingsuppehåll. Han blev trea i sitt lopp från ett tufft utgångsläge, och gav ett härligt besked till sina ägare och oss runt Copitex!

Bitcoind´Arc

Bitcoind’Arc vinnare av ett försök till Sikta Mot Stjärnorna!

16 mars
Vilken insats av 3-årige Bitcoind’ Arc, vinner från dödens på Mantorp och såg fantastiskt fin ut och i dag med Jorma Kontio i sulkyn!
Stort grattis till ägarna Hästarnas Aros AB och Amanda som sköter Bitcoin´d!

Galba Ringeat galopperade bort sin möjligheter strax efter start i sitt lopp, bara att se fram emot nästa start.

Vi konstaterar att våra (hittills) fem startande treåringar har sprungit in över 300.000 kr tillsammans!  15 mars

Ny häst i stallet är även King Louie, 3-årig hingst e Super Photo Kosmos u Pommier, och det är samma ägare som Inshallah. Välkomna till oss!

Skön dubbelseger på Gävletravet!

10 mars
Vilken tävlingsdebut för 3-åriga stoet Make My Dream, ett härligt lopp och hon flyger fram på upploppet och bara vinner!
Stort grattis till ägare Mmd Invest Ab och skötare Marcus Sundberg!
Friendwithbenefits ville inte vara sämre! Fick andra utvändigt och när Jörgen gav signal i sista sväng tryckte hon på och gick undan på upploppet och vann på ett övertygande sätt!
Stort grattis till ägaren Christina Carnemar och till Emelie Strand som sköter Friend!
En riktigt bra kväll på Gävletravet.
Make My dream tillsammans med lyckliga ägare och en nöjd tränare/kusk.
Friendwithbenefits tillsammans med sin ägare och uppfödare Christina Carnemar.

Eskilstunatränaren Jörgen S Eriksson har ett fint facit på Gävletravet. På de senaste fem starterna har det blivit fyra segrar och ett tredjepris. 21 november förra året hade Jörgen två hästar till start, Galba Ringeat och Gento Renka, och de båda grejade en fin dubbelseger. Nu hade Jörgen två hästar till start och återigen en fin dubbelseger. Treåriga Make My Dream (e. Make it Happen) fick inleda försiktigt i sin debut. Från fjärde invändigt kunde Jörgen glida ut i tredje utvändigt 700 kvar och via ett fjärdespår 250 kvar fick han greppet sista biten i en snabb avslutning. Segertid 18,9/2140 meter. 40.000 kronor till Mmd Invest AB i Knivsta. Marcus Sundberg är skötare. Make My Dream är fjärde avkomman till Estancia 818.000 kronor. Hon var trea i Stochampionatet 2010 bakom vinnande Viola Silas och tvåan Dileva Käll. Hon har också lämnat Champion Chip som ståtar med sju raka montésegrar. Alla segrar med Emilia Leo i sadeln. Mormor är Orient Broline som också lämnat Super Light 11,5 miljoner och hon är alltså syster till Super Light.

Fyraåriga Friendwithbenefits, yngst i loppet som enda fyraåring (e. Never Again) vars vinstrikaste avkomma är Xanthis Delicious 482.000 kronor, skaffade sig greppet på upploppet från andra utvändigt för Jörgen mot ledande Hakkestadhs Athena/Magnus A Djuse. Segertid 17,0/2160 meter. 25.000 kronor till C C Tra Vet Dream AB.

Text: Gävletravet 11/3

Black and Quick

Black and Quick trea på Valla!

4 mars
Hästarna fortsätter att prestera bra!
Black and Quick lade beslag på tredje platsen i kvällens tre-åringslopp på Solvalla.Det var Up and Quick-sonens andra start i karriären, tiden 1.16,8 på en tung bana och det såg stabilt ut. 

Duktiga hästar på Axvalla!

3 mars
Två mycket bra prestationer utan att vi fick sätta pricken över i:et! I kvällens första lopp tog Freckless (fyra år e Scarlet Knight) en tredjeplats. I sin andra start i karriären såg det stabilt ut och han gick bra på upploppet, inte långt från en andra plats, passas nästa gång!
Oerhört jämt blev det i Ready Doc,s lopp, det tog tid att få fram en vinnare och det blev en andra plats till slut, men en riktigt bra insats av femårige Ready (e Ready Cash).

Freckless och Marcus.
Ready Doc tillsammans med Jörgen och en av ägarinnorna Carin Eriksson.
Globe de Chatelet

Globe de Chatelet så nära segern!

28 februari
Globe de Chatelet fick gå större delen av loppet utvändigt ledaren och det såg ut en bit före mål som om han skulle ta hem segern, men med minsta marginal blev resultatet en andra plats. En bra prestation som vi tar med oss till nästa start. 

Xanthis April fick med sig ett sjundepris i sitt lopp.Dollar Doc tillsammans med Eva von Celsing som är en av ägarna till Dollar och Jörgen.

Dollar Doc bra som trea på Valla!

26 februari
Boycott var inte perfekt som han var senast, men avslutade i alla fall under 1.13 sista 1000 m men blev ändå utan pengar. Han var nog också nedsatt av något då han hade hög puls efteråt.
Treårige Dollar Doc var bra som trea från utvändigt ledaren på 1.15,7 2140 am. Fick fina 20.000 kr för den prestationen.

Bitcoind´Arc

Bitcoind´Arc fin tvåa i årsdebuten!

23 februari
Bitcoind´Arc stod för en fin prestation i dag på Solvalla! I ett treåringslopp så fick han en fin resa och såg fin ut över mållinjen, det här loppet gjorde nog gott inför kommande uppgifter! Tiden 1.16,7, över 2 140 meter.

Tvåa och femma på Romme!

21 februari
Två hästar startade på Romme ikväll!
First Tartar blev två i sitt lopp och Kent le Soleil femma i sitt. 
First Tartar gjorde sin andra start i karriären och vi fortsätter att fila på stilen. Kent hade varit ifrån ett tag och han kommer gå fram bra med detta lopp i kroppen.
På Solvalla på söndag startar Bitcoind` Arc och på onsdag startar Boycott och Dollar Doc, även det på Solvalla.

Black And Quick duktig som tvåa i sin debut!

17 februari
Black And Quick var nära en seger i sin debut, blev tvåa med minsta möjliga marginal på tiden1.17,7/2140m volt. Grattis till en lovande start säger vi till ägarna  Stall Tipp Topp och Hästarnas Aros AB!

Boycott, han är inte bara bra, han är snygg också och han verkar veta om det!

Oj,oj,oj Boycott!

14 februari.  
Vilket lopp han gör Boycott i kväll på Rommetravet! Andra raka segern och på ett så övertygande sätt!
Stort Grattis till ägarna Jireteg Holding AB och Boängen Holding AB och till Amanda som sköter Boycott!Dollar Doc tog andra raka!

3 februari
Dollar Doc gjorde det igen!Idag kom han direkt till ledningen där han fick bestämma ända in i mål! Stort grattis till ägarinnorna Eva von Celsing och Karin Eriksson och till Marcus Sundberg som sköter Dollar!