2023

corona park trea på v 75!

Två hästar till start på V 75 på Åbytravet! Corona Park gör det jättebra och blir trea i sitt lopp! Firma Allegro Stable, m fl äger och Milly Bøe sköter det fina stoet efter Uncle Lasse!
Omega Superstar kämpade på och blev åtta i sitt lopp!
Spännande vecka som kommer, kan vi slå ”All time high”? Fem hästar till start har vi!
9 december

Corona Park
Omega Superstar

seger för pay me i debuten för oss!

”Traverafyndet” Pay Me vann direkt i debuten för oss och det från utvändigt ledaren. Vi köpte honom för ca 10 veckor sedan. Grattis till ägarna i OfCourse KB och till Lucas Carnemar som tog sin första skötarseger i första starten!
Clarisse Leejs galopperade 100 meter kvar med platsläge på ett väldigt snöigt underlag.
7 dec

win together vann enkelt!

WIN TOGETHER vann på Sundbyholm och det på ett övertygande sett, resolut styrning och det kändes säkert. Det var en välförtjänt seger då WIN visat toppform senaste tiden. Stort Grattis till ägarna Firma Allegro Stable, m fl. och till Lovisa Bernmark som sköter Nuncio-sonen!
Bra kväll då även FUTURE SOX gör ett fint lopp och blir tvåa i sitt lopp och med fina 50 000 kr in på kontot! Team EvaKarin - OfCourse äger och Amanda Hellström sköter Future!
DIAMOND SOX fick det tuffare i samma lopp och slutade i det slagna fältet!
28 november
Win Together
Future Sox

CLARISSE LEEJS BRA SOM TVÅA!

Mantorptravet idag:
CLARISSE LEEJS blev tvåa efter ett riktigt fint upplopp, inte långt från segern! Ägare och uppfödare Leejs Foder och Lovisa Bernmark sköter henne!
CORONA PARK såg ut som en vinnare 150 meter kvar, då tappar hon en sko och går över i passgång… Hon kommer igen!
27 november

Clarisse Leejs

OMEGA SUPERSTAR ÖVERRASKADE!

Kul seger på Sundbyholm idag då OMEGA SUPERSTAR vann i sin comeback på tiden 1.11,9 över 1640 m autostart!
Mika Forss satt i vagnen, stort Grattis till Stall Autostart KB Skogstorp som äger och sköter gör Lovisa Bernmark!
17 november

Omega Superstar
Ägarna på plats!

BRA UTDELNING PÅ FÄRJESTAD!

Future Sox var bara starkast och vinner V 64-6 och Caradja blir trea i samma lopp.
Stort Grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger och Amanda Hellström som sköter Future och till Stall Nötskrika som äger Caradja och Lovisa Bernmark som sköter henne!
13 november

Future Sox
Caradja

frazze levererar igen!

FRAZZE levererar som vanligt, igår tvåa i Solvallaserien och nu blir det final 22/11 med 150 000 kr i första pris! Team Renard - OfCourse äger och Amanda Hellström sköter Frazze.

9 november

Conrads Anette och Jörgen.

en bra kväll!

Conrads Anette var tillbaka efter ett litet tävlingsuppehåll och hon var på hugget och vann från ledningen ikväll på Sundbyholmstravet! Stort grattis till Leejs Foder som äger Nettan och Amanda som sköter henne!

Sun´s Ambitious och Solkattens Lucas tävlade i samma lopp och följde direkt upp segern med Conrads Anette med en andra och en fjärdeplats! Easy KB äger och Milly Bøe och Lovisa Bernmark sköter hästarna.

Det blev en bra kväll på Sundbyholm! Diamond Sox avslutade vår fina kväll med en andra plats i sitt lopp! Team EvaKarin - OfCourse äger och Amanda sköter henne.

Pay Me kvalade innan tävlingarna och gjorde det på ett fint sätt.  Stall Stämpel AB, Älvsjö äger och Lucas Carnemar sköter honom.

6 november

WIN TOGETHER VINNER PÅ SUNDBYHOLM!

Till spets direkt och det blev väl hårt över mål men WIN TOGETHER håller undan och Nuncio-sonen vinner sin tredje seger så här långt i karriären!

Grattis Stall Allegro m fl som äger och Lovisa Bernmark som sköter honom!

30 oktober

bra kväll på örebro!

Det blev en bra kväll på Örebrotravet, först ut var Sun´s Ambitious som står för en fin prestation och blir tvåa i sitt lopp! Easy KB äger och Milly Bøe sköter honom!

Det blev enkelt för FRAZZE, direkt till spets och sen blev det en promenad i parken och en säker seger! Stort Grattis till ägaren Karin Eriksson och till Amanda som sköter den fine Mosaique Face-sonen!

26 okt      





Frazze
Sun´s Ambitious
Caradja

seger för caradja!

Caradja tillsammans med Jörgen kunde hålla upp ledningen, och den hårda öppningen till trots så visade det fyraårige stoet en hård vinnarskalle och höll nosen först över linjen.
Stort Grattis till Stall Nötskrika KB, Skogås som äger Caradja och till Lovisa Bernmark som sköter Maharajah-dottern!
Foto: Jonatan Östlund
16 oktober
Dollar Doc

seger igen i monté för dollar doc i frankrike!

Dollar Doc står för en strålande insats och vinner ikväll i Cabourg med Oscar Placier i sadeln! Grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger guldklimpen och till Stine Obstfelder som sköter och manangerar mycket fint i Frankrike!
Uppfödare Dan o Catrine Hultberg, Hallsberg!
Tiden 1.14,3 över distansen 2750m och 13.050 € i förstapris!
14 oktober

RAZZIA tvåa på Gävle!

RAZZIA tog en fin andraplats ikväll på Gävletravet! Äger gör Christer Johansson, Väderstad och Milly Bøe sköter det treåriga stoet efter Un Mec D´heripre!
5 oktober

Win Together
Royalty Amore

TVÅ PALLPLATSER PÅ SUNDBYHOLM!

Bra kväll på Sundbyholm!
Royalty Amore och Win Together blev tvåa från rygg på ledaren i sina respektive lopp. Ballerina Indika galopperade med slagläge 350m kvar.
Great Advantage gick fint i sitt premielopp.
Alla hästar kändes fina, det tar vi med oss!
3 oktober
Great Advantage

Conrads Anette tvåa på Mantorp!

CONRADS ANETTE tillsammans med Lovisa Bernmark blev tvåa idag på Mantorpstravet! Äger Nettan gör Leejs Foder och Amanda sköter henne!

18 september

Diamond Sox

Seger på hemmaplan!

DIAMOND SOX tog över ledningen med 2 varv kvar och stannade där hela vägen in i mål och höll rätt på benen de sista stegen, seger i dag på Sundbyholm och en mycket bra insats av häst och kusk! Stort Grattis till Team EvaKarin - OfCourse som äger och Amanda som sköter den fina Brillantissime-dottern! Femte segern i den fjortonde starten! stalljse.com
Foto: Eva von Celsing 2 varv kvar och stannade där hela vägen in i mål och höll rätt på benen de sista stegen, seger i dag på Sundbyholm och en mycket bra insats av häst och kusk! Stort Grattis till Team EvaKarin - OfCourse som äger och Amanda som sköter den fina Brillantissime-dottern! Femte segern i den fjortonde starten!

Övriga resultat under lördagen:
Solkattens Lucas kanske inte är nån montehäst, oplacerad.
Royalty Amore femma efter en pigg spurt!
Future Sox fick en tuff löpning, galopperade till slut.

Foto: Eva von Celsing 
16 september 

Joanne Leejs och Corona Park

Tvåa och trea på Solvalla!

Joanne Leejs blev tvåa på Solvalla inte långt ifrån segern! Leejs Foder äger och Amanda sköter henne!
Corona Park blev trea i ett uttagningslopp till Amatör SM. Firma Allegro Stable, m fl äger och Milly sköter Corona! 13 September 


SM-final för Lucas!

Solkattens Lucas vann uttagningsloppet till Amatör-SM tillsammans med Henrik Nilsson som körde direkt till ledningen och segern var aldrig i fara! Finalen är på Åby 30/9.
Grattis Henrik, Stig Högberg- Easy KB som äger och Lovisa Bernmark som sköter!


5 september

Joanne Leejs
Sun´s Ambitious

Seger för Joanne Leejs och en tredjeplats till Sun´s Ambitous på Gotland!

Då fick hon äntligen visa vad hon går för Joanne Leejs! Hon gör sitt bästa lopp så här långt i karriären och vinner enkelt idag på Visbytravet på 1.12,1/1640a!
Stort grattis till ägare/uppfödare Leejs Foder och till Amanda som sköter Uncle Lasse-dottern, mamman Jolinn Leejs var ju hos oss under sin aktiva karriär!

 Sun´s Ambitious följer upp sin seger senast med en bra prestation och det blir en fin tredjeplats! Easy KB äger och Milly Bøe sköter honom.

Razzia blev femma i sitt lopp och Hambras Ladygaga sjua i sin tävlingsdebut.


31 augusti

Royalty Amore Foto: Kent Skogh
Clarisse Leejs Foto:Timmy Lundegård

Dubbelseger på Lindesberg och karriärens första dubbelseger för Lovisa som kusk och skötare!

Lindesberg idag och det blev seger för 3-årige Royalty Amore som tar sin första seger i karriären efter en snygg styrning av Lovisa Bernmark som också sköter Royalty! Grattis säger vi till ägarna/uppfödarna HB Lifestyle & Living I Ingatorp, m fl.

Karriärens första dubbelseger tog Lovisa idag då hon även styrde in Clarisse Leejs (Classic Photo-Mississippi Boss) till en fin seger! Frisk styrning till dödens och kraft nog att stega ifrån den ledande hästen till seger med en halv längd på 1.17,3a 2140m.
Stort Grattis till ägarna/uppfödarna Leejs Foder och Lovisa som då även tog en dubbelseger som skötare, en dag att minnas!

27 augusti

Future Sox

Fin insats av Future Sox!

Idag gästade vi Bergsåker med Conrads Anette och Future Sox som sprang i samma lopp och det blev fin utdelning för Future Sox, långt bak i sista sväng men blev tvåa efter en härlig avslutning!
Andraplatsen var värd fina 50.000 kr och grattis säger vi till ägarna Team Eva o Karin-Ofcourse KB och Amanda som sköter Future! Conrads Anette blev oplacerad, fick gå först i tredjespår 1100m kvar och det blev långt till mållinjen!


26 augusti



Dollar Doc först utvändigt.

Dollar Doc tvåa på Vincennes!

Det stannar vid en dröm för de allra flesta, men idag hade stallet starthäst på Frankrikes huvudarena Vincennes!
Hur gick det då?
Fantastiskt bra, Dollar Doc med Alexandre Abrivard i sulkyn gjorde ett topplopp och blev tvåa, 15 000€ var andraplatsen värd! Äger gör Team EvaKarin - OfCourse och sköter Dollar i Frankrike gör Stine Obstfelder och här hemma Milly Bøe.


23 augusti.

Lilian Young

Lilian trea i Derbykvalet!

Lilian Young blev trea idag på Jägersro på nya rekordet 1.12,9 2140a efter ett lopp i andra utvändigt och på först i tredjespår 600m kvar.
Mycket glädjande att Lilian är ”back in business” igen! Äger Lilian gör Easy KB och Amanda sköter henne!

Caradja slutade oplacerad i i sitt kvallopp.


22 augusti



Sun´s Ambitious

Första årssegern för Sun´s Ambitious!

Sun’s Ambitious vann sin första årsseger idag på Gävletravet på nya rekordet 1.13,6 2140a.
Stort grattis till ägarna i Easy KB, uppfödarna Stall Sunnanäng som också är med och äger och till skötaren Milly Bøe.
Tävlingsschemat resten av veckan:
Tisdag: Stoderbykval för Caradja och Lilian Young på Jägersro.
Onsdag: Solvalla och V86 för Frazze och Dollar Doc startar på Vincennes, lopp 5 och du ser det på ATG.se.
Fredag: Ballerina Indika och Solkattens Lucas på Färjestad.
Lördag: Då blir det Bergsåker för Conrads Anette och Future Sox.

21 augusti

DOLLAR DOC fin trea på Enghien!

Dollar Doc spurtar in till tredjeplatsen idag 10/8 på Enghien (Frankrike) värd 7280 €, tiden1.13,4 över distansen 2875m. Eric Raffin körde ett snällt lopp och med en strålade avslutning. Stort Grattis till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson och Milly Bøe som sköter Dollar och till Stine Obstfelder som sköter om honom i Frankrike!

Lilian Young
Frazze

Vecka 32:

Måndag: Ballerina Indika och Conrads Anette startar i samma lopp på Färjestad. Ett stolopp som går som V 64-5.

Tisdag: Solvalla och Win Together och Lovisa i ett lärlingslopp - Guldklockan 2023, V 64-4. Joanne Leejs och Jörgen startar i V 64-6.

Onsdag: Mantorp och Lilian Young i ett uttagningslopp Breeders´ Crown för fyraåriga ston. V 86-7 och bricka 1 bakom bilen och de fyra första går vidare till semifinalerna på Solvalla 5/11. Corona Park går ut i ett stolopp i lopp 11. Bricka 7 i första volten över distansen 2140 meter. 

Torsdag: Dollar Doc startar i Enghien (Frankrike) med Eric Raffin i sulkyn!

Lördag: Åby och Frazze är på plats för att försvara stallets färger i V 75-finalen i klass 1!


DIAMOND SOX tillbaka som en vinnare!

Diamond Sox vinner i sin comeback på fina 1.14,5 2140m på Rättvikstravet 5 aug. Stort Grattis till Team EvaKarin - OfCourse som äger, uppfödare Stable Of Success och Amanda som sköter det fina fyraåriga stoet. 

Precious Thing startgalopperade i sitt lopp, hon kommer igen.

Foto: Kent Skogh
5 aug

Leonardo Silvåkra trea på Örebro!

Treårige Leonardo Silvåkra blev trea i sitt andra lopp i karriären, den hår gången på Örebrotravet! Äger gör Easy KB och Lovisa Bernmark sköter Leonardo!

Scarlett One var i ledningen stor del av sitt lopp men det blev en åttonde plats till slut!
3 aug

Debutseger för Dollar Doc!

Helt otroligt!
Dollar Doc vinner i Frankrike idag i sin montédebut med Louis Piton som rider perfekt. Stort Grattis till ägarna Team EvaKarin - OfCourse och till Milly Bøe som sköter Dollar. Milly är nyss hemkommen från Grosbois.
Stine Obsfelter tar hand om honom och Wolverine nu i Frankrike.
25 juli

Frazze tvåa på Axevalla!

Frazze blir tvåa från rygg på ledaren idag i STL klass 1-försöket på Axevalla! Stort Grattis till ägaren Karin Eriksson och till Amanda som sköter Frazze!
 Ballerina Indika blev lite less på alla omstarter i sitt lopp och kommer igen, det blev till slut en åttonde plats!

22 juli


Bra dag både på hemmaplan och i Frankrike!

Fina prestationer av hästarna igår både i Frankrike och Sverige!
Future Sox var duktig trea från ledningen i Margaretas tidiga unghästserie på Solvalla! Team EvaKarin - OfCourse äger och Amanda sköter det fina stoet!

G.R.J.’s Wolverine stod för en strålande insats och blev tvåa på Enghien, 1.12,5 2250m volt!
Stort Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och Milly Bøe som sköter honom! Fina 14.750 euro blev det för andraplatsen!
Jonathan Carre rider återigen ett superlopp!
Härlig dag med över 255 000kr inkört till stallet!

6 juli   

Future Sox
G.R.J.`s Wolverine

Debutseger för Razzia!

Treåriga stoet Razzia (Un Mec D´heripre) gjorde tävlingsdebut idag på Årjäng och vann lätt ifrån ledningen, imponerande!
Grattis till glada ägare (Christer Johansson, Väderstad) till Razzia på plats i Årjäng och Milly Bøe sköter det fina stoet!  
Conrads Anette spurtar fram till tredjeplatsen i sitt lopp efter sist utvändigt, vilken kämpe hon är, hon imponerar start efter start! Leejs Foder äger och Amanda sköter det grymma stoet!

Corona Park blev fyra efter startgalopp.
Win Together blev oplacerad från utvändigt ledaren, hög puls efter loppet och får kollas upp.

30 juni



Razzia
Välförtjänt dusch för Nettan!

Leonardo Silvåkra bra som tvåa i sin debut!

Leonardo Silvåkra gjorde sin tävlingsdebut idag och han gjorde det bra och det blev en fin andraplats! Glada ägare på plats(Easy KB), Lovisa Bernmark sköter den treårige From Above-sonen!

29 juni

Royalty Amore

Royalty Amore tog sin första pallplats!

Royalty Amore gjorde sin tredje start i karriären idag på Lindesberg och det blev en tredjeplats från rygg på ledaren! Royalty kommer allt mer och det ser lovande ut framöver! HB Lifestyle & Living I Ingatorp, m fl äger och Lovisa Bernmark sköter den treårige Royaly for Life-sonen!

Gabbi Leejs slutade som sexa i sitt lopp.
Scarlet One galopperade bort sina möjligheter i starten, nya tag!

23 juni

Tionde raka!

Vilken saga! G.R.J.’s Wolverine tar sin tionde raka seger i monté idag på Mauquenchy i Frankrike! Han är alltjämt obesegrad i disciplinen! Yield Boko-sonen hade som vanligt Jonathan Carre på ryggen och han stod för en klockren ritt! Stort Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och till Milly Bøe som sköter kungen av monté! Tack också till Johan Edlund Karlsson som var på plats och supportade ekipaget!
22 juni

Två pallplatser blev det!

En tur till Gävletravet igår slutade med en tredjeplats för Clarisse Leejs och Lovisa Bernmark! Äger gör Leejs Foder och Tina Andersson sköter henne!

Precious Thing gör en stark insats i Diamantstoförsöket igår kväll på Solvalla och slutar trea! Easy KB äger och Lovisa Bernmark sköter Precious!

22 juni   

Clarisse Leejs
Precious Thing

Ballerina Indika trea!

Ballerina Indika avslutade bra i stoloppet på V 64 idag och slutade trea! Easy KB äger och Amanda sköter henne!

Furillo kvalade tidigare under kvällen och blev godkänd!

19 juni

Lovisa och Nettan!

Vilken prestation Nettan!

Conrads Anette och Lovisa Bernmark står för en heroisk insats idag och får ge sig precis innan mål och blir tvåa på Sundbyholm! Det gick undan från start och hon fick ett konstant tryck från utvändig häst men bet ifrån sig nästan hela vägen, vilken hjältinna hon är! Leejs Foder äger och Amanda sköter Nettan! 

Clarisse Leejs slutade i det slagna fältet i sitt lopp och
Scarlet One förstörde sina chanser redan innan bilen släppte fältet. 
Razzia klarade av sitt kval på ett bra sätt
Foto: Eva von Celsing
13 juni



Dollar Doc mycket bra som trea!

Dollar Doc står för en stark prestation och blir trea på Rommetravet! Team EvaKarin - OfCourse äger och Milly Bøe sköter Dollar!9 juni

Nära seger på Gävletravet!

Sun’s Ambitious och Lovisa Bernmark tog en fin andraplats i dag på Gävletravet! Det blev en bra resa och en snygg styrning av Lovisa och det var väldigt nära att ekipaget satt nosen först! Grattis till ägarna Easy KB och Milly Bøe som sköter honom! 

Mystic Star såg ut att gå mot en fin placering men tröttnade mot slutet och slutade femma i sitt lopp! 
7 juni


Seger i Frankrike G.R.J.’s Wolverine!

Sverige eller Frankrike spelar ingen roll! Succé igen för G.R.J.’s Wolverine och självklart tillsammans med Jonathan Carre i sadeln och idag på banan i Chartres! Nionde segern av nio lopp i monté, så jäkla imponerande!
Stort Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och tack till mitt team på Lövnäs, Jon Carre, Milly Bøe som sköter Wolverine , Anders Lindqvist, Romain Derieux och Johan Edlund Karlsson!
Nu har stallet vunnit i !
4 juni

Ready Doc lägger tävlingskorna på hyllan!

Ready Doc har blivit pensionär nu och du kommer få ett härligt liv!
- Det är han värd efter en fin men lite krokig karriär på travbanan. Vi nådde aldrig miljonen men det gör inget, du har en speciell plats i mitt hjärta! / Amanda

En fin resa för Win Together!

Lovisa Bernmark och Win Together tryckte på gasen i starten och sen blev det en behaglig resa till en enkel och övertygande seger ikväll på Sundbyholm. Snyggt jobbat! Stort Grattis till ägarna Firma Allegro Stable, m fl och Lovisa som även sköter den fina hästen!

Future Sox spurtade in till en fin andraplats i hennes lopp och formen verkar vara intakt för kommande uppgifter!

Leonardo Silvåkra genomförde sitt kvallopp på ett fint sätt tidigare under kvällen!

Vilken bra dag det blev på Sundbyholm!
16 maj   

Win Together
Future Sox
Leonardo Silvåkra
Corona Park. Bild från tidigare seger!

Corona Park tog sin tredje seger!

Corona Park svepte fältet in i sista kurvan och vinner ENKELT på Hagmyren med Mika Forss i sulkyn!
Stort Grattis till Firma Allegro Stable, m fl som äger och Milly Bøe som sköter Corona! 
11 maj

Vilken dag på Vermo!

G.R.J.’s Wolverine vinner Prix Monté Finlandia på Vermo tillsammans med Jonathan Carre och dom gör det helt överlägset! Åttonde raka segern i monté! Stort Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och Milly Bøe som sköter honom! 
Precious Thing gör ett kanonlopp i STL klass 1-försöket och blir tvåa! Stort Grattis till ägarna Easy KB och Lovisa Bernmark som sköter det fina stoet!
Dollar Doc gör en finfin årsdebut i stayerloppet på V 75 och blir trea! Stort Grattis till ägarna Team EvaKarin - OfCourse och Milly Bøe som sköter Dollar! 
Det blev en lyckad resa till Finland med en seger, en andraplats och en tredjeplats!
7 maj     

G.R.J.`s Wolverine
Milly, Dollar, Karin och Eva
Precious Thing
Ägarna till hästarna som var på plats på Vermo.

Unghästdagen på Lövnäs!

I måndags 1 maj visade vi upp våra fina två-åringar för deras ägare och övriga som kom ut till oss. Vi körde rundbanejobb i olika grupper. Jättekul med ett så stort intresse och bra jobbat alla kuskar/personal!
Foto: Eva von Celsing

Två hästar som ska passas nästa gång!

Två hästar till start idag på Vaggeryd, Mystic Star och Sun’s Ambitious visade båda att formkurvan är på väg åt rätt håll! Båda tog hand om tredjeplatserna i sina respektive lopp! Vi säger Grattis till ägarna Easy KB och skötarna Lovisa Bernmark och Milly  Bøe.

Mystic Star
Sun´s Ambitious

DUBBELSEGER!

Conrads Anette vinner lätt från ledningen ikväll på Färjestad, en fröjd att se henne i aktion!
Stort grattis till Leejs Foder som äger och Amanda som sköter henne!
Scarlet One vill inte vara sämre och vinner från ledningen även hon! Nu på Mantorp och med Kim Eriksson i sulkyn.
Stort grattis till Mia Sernander, Kenth Sernander och Stig Amrén som äger och Milly Bøe som sköter henne!
Clarisse Leejs hamnade i fel ryggar och blev dragen bakåt i fältet, bara ta nya tag där!
24 april.

Scarlet One
Conrads Anette

Fina prestationer!

Framgångarna fortsätter i travets Elitserie!
Future Sox springer in som tvåa i STL Diamantstoförsöket från ledningen idag på Jägersro! Stort Grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger det fina stoet och till Amanda som sköter henne!  

 Lilian Young blev fyra i årsdebuten på Åby på fredagskvällen, tyvärr blev det ingen finalplats men vi är nöjd med hästen. Nu reser vi hemåt med två fina hästar och prestationer i bagaget!
21 april

Lilian Young
Future Sox

Gabbi Leejs bra som tvåa!

Gabbi Leejs var riktigt bra som tvåa med Marcus Lilius på Rättvik idag!
Grattis till Leejs Foder AB som äger/uppfödare till Gabbi och Lovisa som sköter henne och tog turen upp själv till Dalarna!
21 april



Vilken prestation!

Precious Thing, oj oj oj vilken järnlady!Det blev en tuff fight hela vägen men hon vann med en nos på Örebrotravet ikväll! Här med sin skötare Lovisa Bernmark, Jörgen och delägaren Bertil Nilsson! Grattis till alla övriga ägare i Easy KB! 
Foto Johan Edlund Karlsson
21 april

Win Together fin trea på Valla!

Win Together tillsammans med Lovisa Bernmark tog en fin 3:e plats idag på Solvalla i ett lärlingslopp på GS 75. Grattis säger vi till ägarna Firma Allegro Stable, m. fl och till Lovisa för en fin styrning och hon sköter även Win Together!

Missmoneymaker gjorde sin tävlingsdebut och det slutade med en åttondeplats.
16 mars

Frazze från början till slut, grymt bra i segern på V 75!

Frazze dominerade från start till mål idag på V 75 på Klosterskogen! Vilken härlig prestation av kusk och häst, nytt banrekord för fyraåriga hästar! Stort Grattis till Karin Eriksson som äger och Amanda Hellström som sköter Frazze! Scarlet One startade i V 75-6, tappade mark i starten och tog till slut ett sjunde pris! 8 mars

Lovisa 2:a och 3:a!

Lovisa Bernmark styrde Mystic Star (som hon även sköter) till ett tredjepris och Welcometotheshow till ett andrapris i lördags på Sundbyholm! 

Två fina styrningar av Lovisa och hon kör Mystic Star igen nu på fredag på Sundbyholm i Travföreningens Kuskserie 2023 - K150 från spår 1 autostart och Welcometotheshow på söndag i ett lärlingslopp på Solvalla,  Wången Cup - Lärlingslopp - Guldklockan 2023, från spår 2 även det autostart!
Foto: Kent Skogh
3 april

Lovisa och Mystic Star
Lovisa och Welcometotheshow
Karin, Frazze och Jörgen nöjda efter loppet!

Frazze trea i V 75-finalen!

FRAZZE stod för en strålande insats och blev trea i klass II-finalen på Solvalla efter att ha gått först i tredjespår 1000m kvar! Grattis till Karin Eriksson som äger Frazze och till Amanda som sköter honom! 

25 mars

Bra kväll på Valla!

Så bra han är G.R.J.'s Wolverine, Solvallaseger igen, men den här gången i sulky!
Stort Grattis till De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl som äger och Milly Bøe som sköter den här fantastiska hästen!

Precious Thing är tillbaka i gott slag igen efter ett tävlingsuppehåll, tvåa idag med mersmak efter ett lopp först utvändigt sista varvet! Easy KB äger och Lovisa Bernmark sköter det fina stoet!

Gabbi Leejs gör en mycket bra lopp och efter ett härligt upplopp blir hon till slut tvåa! Leejs Foder är uppfödare/ägare och Lovisa Bernmark sköter henne.
Wyoming Lad galopperade tyvärr bort sin möjligheter i sitt lopp, nya tag där!
 
Det blev en bra kväll på Valla, nu laddar vi om och är tillbaka på lördag!
22 mars 

Första segern!

HELMI SKY vinner sitt första lopp i sin tredje start i karriären! Hon spårade runt om hela vägen och ingen konkurrent kom riktigt nära. Grattis till Stall Stämpel AB, Älvsjö som äger Helmi och till Tina som sköter henne. Tolfte segern i år med 12 olika hästar! 

WIN TOGETHER slutade tvåa i sitt lopp på Sundbyholm och står för en bra insats som lovar mer framöver!

WELCOMETOTHESHOW slutade sexa i sitt lopp och BORUPS VILDE och CLARISSE LEEJS galopperade bort sina möjligheter.
21 mars

Helmi Sky och Tina.
Ballerina Indika och Future Sox

Två fina andraplatser!

Vilka tjejer! Ballerina Indika och Future Sox blir båda tvåa i sina respektive lopp på V 75 på Momarken! Stort Grattis till ägarna Easy KB (Ballerina) och Eva von Celsing och Karin Eriksson (Future Sox) och till Amanda som sköter båda hästarna!

18 mars

Vallåkers Vici tog vår sjätte seger i mars!

Vallåkers Vici gjorde sin första start för oss idag på Solvalla och som hon gör det, spets och slut!
Stort grattis till ägare Peter och Lena Fagré och Milly Bøe som sköter henne! Det var stallets elfte seger så här långt och det är med elva olika hästar! 15 mars

En av ägarna till Corona Park är Brita-Stina Eriksson och hon är även Jörgens mamma!

Härlig årsdebut av Corona Park!

Corona Park gör en väldigt fin årsdebut ikväll på Sundbyholm och det blir seger med mersmak!
Tog hand om ledningen rätt omgående och det ser ju lovande ut framöver. Stort Grattis till ägarna Firma Allegro Stable, m fl och Milly Bøe som sköter henne.
13 mars

Sjunde raka segern!

G.R.J’s Wolverine leker hem segern och 60.000 kr på Solvalla ikväll och passar också på att bli miljonär!
Han är obesegrad efter 7 lopp i monté och som vanligt med Jonathan Carre i sadeln, vilket radarpar!
Stort grattis De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl som äger och Milly Bøe som sköter honom!
8 mars

Wyoming Lad

Strålande debut för Wyoming Lad!

Wyoming Lad (Brillantissime-Order By Cancan) gjorde sin tävlingsdebut och det blev en enkel seger i det inledande 3-åringsloppet på Sundbyholm! Det blev rygg ledaren som blev 2:a utvändigt 1200 kvar. Attack i tredjespår in i slutsvängen och ganska enkel ifrånstegning till slut. Stort Grattis till Stall Ann-Louise K - Easy och Milly Bøe som sköter talangen!  

Ballerina Indika står för en fin säsongstart och blir tvåa i sitt lopp! Grattis till ägargänget och Amanda som sköter Ballerinan! Mystic Star blev 6:a i sitt lopp och Diamond Sox knep ett fjärdepris.
Royalty Amore klarade sitt kval galant.           5 mars

Vilket lopp, Lucas vinner och Frazze trea!

Vilket race det blev till slut, Solkattens Lucas vinner på V75 med C-J Jeppson i jollen!
Stort grattis till ägaren Stig Högberg och Lovisa Bernmark som sköter Lucas!
Frazze och Jörgen kommer in som trea i samma lopp med den äran, Grattis till Karin Eriksson som äger Frazze, Amanda sköter! Det rullar på, nya lopp i morgon!
4 mars

Lovisa , Lucas och Jeppson!
En härlig bild!
Future Sox

Future Sox vinner på Valla!

Fina Future Sox vinner på Solvalla den tunga vägen ikväll i ett stolopp för fyraåringar!
Stort grattis till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson och Amanda som sköter Future!

1 mars  



Frazze

Fin årsdebut för Frazze!

Spets och slut för Frazze idag på Romme, och OJ så bra han var! Kan bli ett roligt år det här för den fina 4-årige fuxen! Stort Grattis till Karin Eriksson som äger och är även uppfödare till Frazze! Grattis också till Amanda som sköter honom!            Foto: Kent Skogh.  25 feb

Helmi Sky

Helmi Sky trea i sin debut!

Helmi Sky gjorde sin debut på tävlingsovalen igår och hon gjorde det bra och blev trea! 

Moon On Baroda, Sun´s Ambitious och Win Together tog samtliga ett sjättepris i sina lopp.
Clarisse Leejs galopperade bort sina möjligheter i dag, nya tag!

22 feb






Seger för Diamond Sox och Ready Doc trea på Bergsåker!

Det blev en bra dag på Bergsåker, fina stoet Diamond Sox vinner på ett strålande sätt! Vi säger Stort Grattis till Karin Eriksson och Eva von Celsing som äger Diamond och Amanda som sköter henne! Ready Doc följde upp den fina insatsen med att knipa tredjeplatsen i Bronsdivisionen på V 75, han är en kämpe vår käre Ready! En bra dag för oss och för Eva och Karin som äger både Diamond och Ready!

19 feb

Ready och Diamond tillsammans med Frans, Amanda och Jörgen.
Clarisse Leejs

Första segern för Clarisse Leejs!

I sin fjärde start så tog Clarisse Leejs sin första seger, Jorma Kontio som satt i sulkyn idag styrde på i första sväng och det blev ledning hela vägen in i mål! Stort Grattis till ägarna/uppfödarna Leejs Foder AB och Katinka Lidster som sköter Clarisse!                                                                               Borups Vilde blev femma från ett lopp mestadels utvändigt ledaren.
14 feb

Jörgen, Moon On Baroda och Lovisa.

Moon On Baroda nära seger!

Moon On Baroda tvåa idag, stred tappert utvändigt ledaren större delen av loppet, knäckte ledaren men fick ge sig för spelfavoriten några meter före mål! Bra prestation och jäkligt nära segern!
Foto: Eva von Celsing
31 jan

DUBBELSEGER PÅ SUNDBYHOLM!

En bra dag på Sundbyholm, en dubbelseger och en tredjeplats blev det!
Först ut var READY DOC, snabb till ledningen från bricka 6 och sen var det raka vägen till en säker seger! Härlig insats och Stort Grattis till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson och Amanda Hellström som sköter Ready!
JOANNE LEEJS var tillbaka idag efter ett tävlingsuppehåll och som hon var tillbaka! Till ledningen omgående och sen blev det en stabil och säker resa till dagens andra stallseger! Ett härligt besked från Joanne! Stort Grattis till ägarna/uppfödarna Leejs Foder och till Amanda Hellström som sköter Joanne! 
SUN´S AMBITIOUS avrundade vår dag på Sundbyholm och knep en tredjeplats i sitt lopp! En bra dag blev det och imorgon bär det av till Solvalla! Gabbi Leejs, Diamond Sox och Solkattens Lukas ska ut på Nationalarenan!
24 jan
Ready Doc Foto: Kent Skogh
Joannne Leejs Foto: Kent Skogh
Sun´s Ambitious
Future Sox och Amanda

Future Sox tvåa på Örebro!

FUTURE SOX står för en bra prestation ikväll på Örebro, ledde stor del av loppet men blev passerad alldeles före mållinjen och blir tvåa!                        19 jan

Borups Vilde

Nu är 2023 igång!

Igår travgala och idag Rommetravet och Borups Vilde knep tredjepriset i GS75-avslutningen!

15 jan

Travgalan!

Den årliga travgalan på Sundbyholm hölls i lördagskväll och det blev fina priser till stallet!
14 jan

ÅRETS TREÅRING!

LILIAN YOUNG tog hem priset som ÅRETS TREÅRING! Stort Grattis till ägarna Easy KB och uppfödarna Rosenqvist, Kortesalmi & Karjalainen.

ÅRETS KUSK!

Jörgen tog hem priset som  ÅRETS KUSK!

ÅRETS STO!

LILIAN YOUNG tog även hem priset som ÅRETS STO! Stort Grattis till ägarna Easy KB och uppfödarna Rosenqvist, Kortesalmi & Karjalainen.

TEAMET!

Teamet var på plats och det blev en trevlig kväll och fina priser med hem!

Välkomna till Lövnäs!

Två av tre nya hästskötare har börjat hos oss i början av 2023, välkomna Lovisa och Milly!
Lovisa Bernmark
Milly Bøe

2022

Anette avslutar vårt 2022 på bästa sätt!

Conrads Anette avrundar vårt 2022 med en välförtjänt seger idag på Romme! Vilken tjej hon är, ända in i kaklet i varje lopp! Stort Grattis till ägarna Leejs Foder och Amanda som sköter Nettan! Vi hade fyra hästar med oss och alla stod för bra prestationer! Clarisse Leejs 5:a efter galopp, Win Together 3:a efter tuff öppning och hårt tryck under vägen. Future Sox även hon trea efter en storstilad spurt efter ha suttit fast under hela loppet! En riktigt bra avslutning på 2022, nu firar vi nyår och laddar inför ett inspirerande och spännande 2023! Gott nytt år på er alla!30 dec

Härlig avslutning för  G.R.J.’s Wolverine!

G.R.J.’s Wolverine avslutar tävlingsåret på bästa sätt och tar sin sjätte raka montéseger på lika många starter, vilken häst! Seger ikväll igen tillsammans med Jonathan Carre. Stort Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och Katinka Lidster som sköter honom! Totalt blev det 7 segrar och 315 000 kr in på kontot för Wolverine, ett strålande år!28 dec

 

Frazze tvåa i Juniorchansfinalen!

Frazze tillsammans med Isabella Jansson Wiklund står för en mycket bra insats då de blev tvåa i finalen i Juniorchansen på Solvalla idag! Kul att se Isabella i sulkyn, en jättefin styrning!
26 dec

Vilken bra Stall Jörgen S Eriksson-kväll det blev!

Fina Diamond Sox tar sin andra seger i karriären och tar oss över 4,5 miljoner i insprungna pengar i år!
Stort Grattis till ägarna Karin Eriksson och Eva von Celsing och Amanda Hellström som sköter ”Diamanten”! Kim Eriksson satt i sulkyn!
Vilken kväll det blev!
Fina prestationer av hästarna och bra kämpat av alla som hjälpte till i stallet och såg till att det gick som en dans och ett stort tack till alla som kom på vårt julbord!
Men mest nöjd var nog dom två på bilden till höger, det var en höjdare fast det var kallt!
13 dec
Diamond Sox och Kim Eriksson
Leo och Herman Hellström

Future Sox tar stallets 50:e årsseger!

Future Dox fixar stallets 50:e årsseger idag på Solvalla, fantastiskt! Resolut styrning av kusken direkt och sen såg det ut som en promenad i parken! Future tar sin andra seger och det kan bli ett spännande år som fyraåring, ”late bloomer” som hon är! Stort Grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger det fina stoet och till Amanda Hellström som sköter henne!
9 dec

Femte raka segern!

Oj vilken montéstjärna han är G.R.J.s Wolverine! Det såg lite svårt ut att hinna fram i sista sväng men vilken tuffing han är! Hans femte raka seger i disciplinen tillsammans med Jonathan Carre då de korsade mållinjen först och vann på Solvalla ikväll. Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och Allani som sköter Wolverine.

7 dec

Vilken kväll på Bergsåker och Solvalla!

Scarlet One

Vilken kväll vi hade på Bergsåker och Solvalla! Först ut var SCARLET ONE som gjorde oss alla lite oroliga i provstarten men hon tog sig samman och som hon gjorde det, första segern för det fina 3-åriga stoet! Stort Grattis till Easy KB och Janina som sköter henne.

Lilian Young

På Solvalla visade LILIAN YOUNG vilken järnlady hon är, vinner Oaks-revanschen på ett strålande sätt! I och med segern passerade hon 1 miljon insprunget i år! På 13 starter har det blir 7 segrar och 3 andraplatser, imponerande! Därmed blev hon vår andra miljonär efter Dollar Doc! Stort Grattis till Easy KB som äger och Janina som sköter Lilian!

Welcometotheshow

WELCOMETOTHESHOW avslutade kvällen på Bergsåker med en riktigt bra prestation och knep andrapriset! Kul att Eva von Celsing som äger Welcome var med på plats! Vilken kväll vi fick vara med om!

23 nov

Dollar Doc

Dollar Doc en vinnare igen!

Fina DOLLAR DOC vinner enkelt den tunga vägen på ett snöfylld Mantorp ikväll!
Stort grattis Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger och Janina Glad som sköter Dollar!
21 nov

Diamond och Amanda

Diamond Sox tar sin första seger!

Diamond Sox fixar vår 45:e årsseger och det gör hon på ett imponerade sätt, hon såg strålande ut! Första segern i sin femte start för det fina treåriga stoet och mer lär komma! Stort Grattis till ägarna Eva von Celsing och Karin Eriksson och till Amanda Hellström som sköter "Diamanten"!  

Conrads Anette gör återigen ett topplopp och blir trea från ett bökigt utgångsläge. Vilken hederhäst hon är!
En bra kväll på Färjestadstravet!   
14 nov


Ready Doc en vinnare igen!

Ready Doc tog oss över 4 miljoner i insprungna pengar till stallet i år och på vilket sätt han gjorde det! Fram till ledning i första kurvan och sen kom ingen ikapp! Nytt rekord över lång distans och ett härligt formbesked! Stort Grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger Ready och till Amanda Hellström som sköter honom. I dag satt Kim Eriksson i sulkyn!  
Welcometotheshow först utan pengar efter passivt upplägg. Bara att anmäla igen.
First Tartar slog ihop och galopperade i startögonblicket. Vi ändrar lite i upplägg och anmäler igen.
Lilian Young blev först utan pengar som fastlåst på ledaren på 1.13,4am. Lilian var i kanonslag så det var synd.
13 nov.
Jättekul att så många kom ut till Sundbyholm i helgen!
Ready Doc

SEGER FÖR BALLERINA INDIKA PÅ V 75!

Ballerina Indika vinner sitt V 75-lopp idag, och det blev på det sättet många hade hoppats och trott på, Spets och slut!! Vilken häst vi har, fantastisk! Stort Stort Grattis till Easy KB som hade många glada ägare på plats och till Amanda Hellström som sköter Ballerinan!
Vi startade upp lördagen med att Solkattens Lucas stred ända in i kaklet men fick ge sig de sista metrarna och blev tvåa i sitt lopp, han gör ett riktigt fint lopp!
G.R.J.s Wolverine startade även han på V 75 och han kämpade till sig ett sjättepris!
Dollar Doc gick ut i ett stayerlopp och fick trafikproblem och hamnade i det slagna fältet, bara nya tag där!
12 nov
Ballerina Indika
Solkattens Lucas

DUBBELSEGER PÅ VISBYTRAVET!

Dubbelseger i dag på Skrubs! Först in i vinnarcirkeln på Visbytravet var G.R.J.’s WOLVERINE som tillsammans med sin ryttare Jonathan Carre tar sin fjärde raka montéseger på ett överlägset sätt igen! Stort Grattis till De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och Allani Svarts som sköter segerstaplaren! G.R.J.s’ Wolverine hade knappt hunnit ur vinnarcirkeln innan det var dags för FRAZZE att ta sin första seger i karriären, vann enkelt och så välförtjänt! Stort Grattis till uppfödaren och ägaren Karin Eriksson och Amanda Hellström som sköter Frazze!

I och med lördagens tävlingar så är årets säsong över på Visbytravet!
Vi har varit mycket lyckosamma, på elva starter tog vi fem segrar, tre andraplatser och en tredjeplats ochvi körde in 312.500kr!
Tack Pär Hassborg för väl mottagande, vi ser fram emot nästa år!
5 nov

Frazze
Pär Hassborg, Jonathan Carre och Jörgen.
G.R.J.`s Wolverine
Lilian Young

Lilian Young i Breeders´Crown-final!

Lilian Young vinner sin Breeders Crown semifinal idag på Solvalla och vi är i FINAL hemma på Sundbyholm om två veckor, så sjukt roligt och vilken underbar häst vi har förmånen att ha i vårt stall!
Stort grattis till Easy KB som äger och uppfödarna Karjalainen & Kortesalmi Rosenqvist och Janina Glad som sköter Lilian!

Lilian Young
Future Sox och Dollar Doc

Dollar och Future!

Romme igår och V 75 på programmet! Dollar Doc gick ut i en stentuff silverdivision och blev 7:a till slut efter invändig resa.  Future Sox startade i lopp 12 och blev 4:a i mål efter resa i fjärde spår utvändigt. Hästarna var fina och båda gick med full fart över mål. 
Idag blir det Solvalla och Lilian Young i Breeders´Crown-semifinal. Det gäller att vara bland de fyra första i varje heat för att gå till final som går på Sundbyholm om 14 dagar.
30 okt

DUBBELSEGER PÅ AXEVALLA!

Conny och Allan åker ner till Axevalla och selar ut två vinnare ikväll, strålande!
G.R.J´s Wolverine och Solkattens Lucas vinner båda enkelt, kolla in två trevliga upplopp!

Vi hade också två hästar till start på Sundbyholm och det blev två femte platser för Sun’s Ambitious och Win Together. Något står nog inte rätt till då båda tyvärr var trötta tidigt. Vi kollar under veckan vad som stör dem.

Diamond tvåa på Rättvikstravet!

DIAMOND SOX gör ett bra lopp och blir 2:a ikväll på Rättvikstravet!
Bilden; Jörgen, Diamond och Karin Eriksson som äger Diamond tillsammans med Eva von Celsing. 22 okt

Ballerina Indika och Conrads Anette

Duktiga tjejer på Valla!

På väg hem ifrån Solvallas tävlingar med Ballerina Indika och Conrads Anette som blev tvåa respektive fyra.
Ballerina med tre raka segrar i bagaget gick starkt ifrån kön och blev endast slagen med en nos!
Conrads Anette hamnade på vingel till en början och sen fick hon gå först utvändigt sista varvet!
Duktiga tjejer!
21 okt

Ready Doc

Ready på pallen!

Ready Doc på pallen igen, han gör ett bra lopp och blir trea i Ina Scott´s lopp på Axevalla!

 Welcometotheshow blev femma i sitt lopp.
Borups Vilde blev diskad efter galopp-

18 okt.

Första segern!

Treårige Mystic Star tar ikväll sin första seger! Från ledningen vinner Mystic rätt enkelt. Grattis till ägarna Easy KB och Allani Svarts som sköter Mystic!
Foto: Kenth Skogh
15 okt

Bra dag på Visby!

Visby idag och seger idag också!
SUN´S AMBITIOUS vinner trots galopp i första kurvan! Stort grattis Easy KB som äger och Janina Glad som sköter med den äran!
XANTHIS HIMALAYA gjorde sin tredje start i dag och det blev en andra plats till slut! Två andraplatser har det blivit så här långt i starten på hennes karriär!
11 oktober
Sun´s Ambitious
Xanthis Himalaya
Future Sox och Amanda

Första segern för Future Sox!

Treåriga Future Sox slår till med sin första seger i karriären på Färjestad ikväll, Från andra ytter så spurtar hon ner övriga! En mycket fin seger!
Stort grattis till ägarna Karin Eriksson och Eva von Celsing och Amanda som sköter Future.

Conrads Anette gör det bra hela tiden, hon blev fyra till slut i sitt lopp!
10 oktober

Bra dag på Romme!

Mycket bra dag på Rommetravet!
Gabbi Leejs tog sin första seger i karriären på fina 1.15,7 2140a. Grattis ägarna/uppfödarna Leejs Foder AB och skötare Allani Svarts!
Welcometotheshow fick ett fint lopp och spurtade in till andrapriset!
Mystic Star avancerades fram till dödens varvet kvar och blev trea därifrån.
6 okt
Gabbi Leejs
Welcometoheshow
Mystic Star
Ready Doc och Jörgen.

Ready Doc på gång!

Ready Doc gjorde ett riktigt bra lopp idag och blev tvåa på Sundbyholm!
Eva och Karin äger och Amanda sköter Ready och han fortsätter att glädja oss i stallet!
4 okt

Tredje raka för Ballerina Indika!

Tredje raka segern för BALLERINA INDIKA och som hon gör det, vinner enkelt på Rättvik idag! Stort Grattis till Easy KB som äger och Amanda som sköter Ballerina!
FRAZZE gör också en mycket bra insats och blir tvåa i ett treåringslopp!
Ballerina Indika
Frazze
Lilian Young

Lilian Young till semifinal i Breeders´Crown!

20 sept
Resultat från Solänget:
Lilian Young blev tvåa från ledningen i sitt Breeders Crown försök och är därmed klar för semifinal för 3-åriga ston på Solvalla 30/10.
Solkattens Lucas blev sexa i sitt lopp i ett tufft lopp, han kommer igen.

Kommande starter blir till helgen!
På lördag och på Solvalla gör Dollar Doc montédebut och G.R.J’s Wolverine startar i anrika Walter Lundbergs Memorial på V75!
Söndag och på Rättvik, Frazze gör comeback efter träningsperiod och Ballerina Indika startar med trevliga förutsättningar!

Dubbelseger på Gävletravet och tre miljoner passerat!

15 sept
Dubbelseger idag på Gävletravet! Ballerina Indika vann säkert från spets och Sun’s Ambitious spurtar in till en fin andra plats! Grattis till Easy KB som äger och Amanda som sköter Ballerina! Därmed så passerade stallet TRE miljoner inkört hittills i år!
Welcometotheshow slutade 7:a i sitt lopp och Win Together blev 4:a!
Det blev en bra dag även på Gävletravet i dag!
Ballerina Indika
Sun´s Ambitious

Bra dag i Visby!

Det blev en trevlig lunch på Gotland! Corona Park 1:a, Xanthis Himalaya 2:a i sin tävlingsdebut och Scarlet One 3:a!
Extra grattis till ägarna till Corona Park som tog sin första seger i karriären, Brita-Stina Eriksson, Bertil Nilsson, Seppo Väli-Tainio, Lars-erik Medström och Sivert Johansson och Stort Grattis till Allani Svarts som sköter Corona!
Corona Park tog stallets 31:a seger för året vilket är nytt rekord för oss!
13/9
Corona Park

G.R.J.´s Wolverine vann Proffstränarutmaningen!

6 sept.
G.R.J.´s Wolverine vann Proffstränarutmaningen på Sundbyholm ikväll! Vi hade fyra häsar med i loppet, Ready Doc blev trea, Dollar Doc femma och Staro Pomerol oplacerad! Stort Grattis till Wolverines ägare De Luxe Trotting Mälardalen m.fl och till Allani Svarts som sköter honom! Solkattens Lucas kämpade till sig en tredjeplats i sitt lopp!

G.R.J.`s Wolverine och Allani Svarts

En bra dag!

5 sept
En bra dag på Färjestadstravet! Diamond Sox 2:a, Gabbi Leejs 3:a och Mill Diza 5:a med mersmak! Nu tar vi sats mot Sundbyholm imorgon tisdag!

Win Together

Win Together vann!

1 sept
3-årige Nuncio-sonen Win Together tog sin första seger i sin andra start i karriären ikväll på Örebrotravet!
Rygg på storfavoriten, lucka i slutsvängen och snabbt grepp på ledaren och en sån där härligt ifrånstegning på upploppet till seger med 5 längder. Stort Grattis till ägarna Firma Allegro Stable m fl som även var på plats i vinnarcirkeln!

Dubbelseger på Romme!

26 aug
Fina Dollar Doc vinner ikväll på Romme efter ett fint serverat lopp av Jörgen! En Härlig känsla och andra raka segern för Dollar!
Stort grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger och Janina Glad sköter Dollar!
Klart då att Lilian Young inte vill vara sämre än Dollar!
Så duktig hon är, släppte aldrig favoriten förbi sig och vann på ett övertygande sätt!
Stort grattis till Easy KB, Marcus Rosenqvist och Paula Kortesalmi som äger, Janina Glad som sköter även Lilian med den äran!
Dubbel på Rommetravet, lätt hemresa!
Foto: Kent Skogh

Dollar Doc
Lilian Young

Pallplatser på Lindesberg!

25 aug
WELLCOMETOTHESHOW kämpade på bra idag och blev 2:a på Fornaboda (Lindesberg). Här med sin ägare Eva von Celsing, Jörgen och Frans!
FUTURE SOX knep en pallplats och blev 3:a! Här med Amanda, Jörgen och Frans(vill gärna vara med på bild!) Äger gör Eva von Celsing och Karin Eriksson.

Welcometoheshow
Future Fox

Dubbelseger på Sundbyholm!

16 aug
Ballerina Indika
vann komfortabelt från ledningen på nya rekordet 1.14,1 2140am.
Grattis hela ägargänget, och Amanda som sköter Ballerina!
Mill Diza var trea ifrån rygg på ledaren och Fraizer vart fast i kön.
Solkattens Lucas vann sitt första lopp idag! Han ledde varje meter av loppet på nya rekordet 1.14,7 2140am. Grattis till ägaren Stig Högberg och skötaren Janina Glad!
Future Sox var bra som fyra efter uppehåll.
Ballerina Indika
Solkattens Lucas
Conrads Anette.

Conrads Anette bra igen!

9 aug
Conrads Anette gjorde ett starkt lopp som trea efter tredjespår sista varvet i går kväll på Färjestad. Med gårdagens starter så gick vi över ”All Time High” på inkörda pengar under ett år!

Precious Thing i Derbyfinal!

7 aug
Oj,oj,oj, det här är ju helt fantastiskt!
Jörgen och Precious Thing vinner sitt uttagningslopp till tyska stoderbyt på ett övertygande och lätt sätt! Finalen går 20/8 i Berlin! Stort Grattis till ägarna Easy KB och Janina Glad som sköter Precious!

Helt överlägsen!

5 aug
G.R.J’s Wolverine stod på 40 meters tillägg i starten men var 40 meter före i mål, han tar andra raka segern i sin nya favoritdiciplin monté!
Ryttare Jonathan Carre rider fläckfritt och Allani Svarts sköter hästen med den äran och Stort Grattis till ägarna De Luxe Trotting som var på plats!

Janina, Dollar och Jörgen.

Dollar Doc vann Ringmurens Lopp!

3/8
Det blev en fantastisk kväll på Visby när Dollar Doc med ett grymt upplopp hinner fram till vinst i anrika Ringmurens lopp!
Grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger Dollar och till Janina Glad som gör ett fantastiskt jobb med sin häst!

Frazze startade upp kvällen bra på Visbytravet!

3 aug
Frazze startar upp kvällen bra på Visby med en andra plats i ett treåringlopp!
Bilden: Frazze och Amanda som sköter honom.

Bra kväll på Mantorp!

2 augusti
Allani Svarts och Conrads Anette blev tvåa i sitt lopp och Gabbi Leejs  följde upp det med att bli trea i sitt lopp! Bägge hästarna ägs av Familjen Pettersson, Leejs Foder AB, Rosersberg!

Nu åker vi hem och lastar om till Visby!

Mill Diza och Janina.

Seger på Solvalla!

Mill Diza med Janina Glad i sulkyn vinner enkelt från ledningen i ett ungdomslopp på Solvalla idag, snyggt kört!
Grattis till Ann-louise Karlsson som äger och Allani Svarts som sköter henne!
Kent le Soleil fick det inte och stämma i sitt lopp så det är bara att komma igen!

Welcometoheshow
Mystic Star

Vilken dag på Sundbyholm, det var verkligen Welcometotheshow!

Resultat Sundbyholm och Romme 29/7.
Welcometotheshow vann en härlig seger efter avancemang till ledning 1400 meter från mål, Stort Grattis till Eva von Celsing som äger och Janina Glad som sköter och det var stallets 20:e seger i år!
Ready Doc galopperade efter 100m och blev fart på innerspår, oplacerad.
Diamond Sox blev hängandes i spåren fram till dödens efter 700m och blev trött, oplacerad.
Mystic Star kvalade in på 1.17,6.
3800 personer gästade Sundbyholm idag!
Det var mängder med aktiviteter och hästägarna hos a-tränarna var VIP:ade!
På kvällen var det Romme för
Scarlet One blev trea på 1.15,5 2140m. 15.000kr in till Stig Amrén och Kenth o Mia Sernander!
Ballerina Indika fick dödens, höll bra till 100m kvar men blev oplacerad.
Diamond Sox

Diamond Sox trea i sin debut!

21 juli
Diamond Sox fixade sin debut på ett bra sätt och tog en tredjeplats på Sundbyholm igår!  

Från ett bökigt utgångsläge fick Frazze trafikproblem och slutade sexa!


Vilken Debut Wolverine!

18 juli

G.R.J.’s Wolverine gjorde debut under sadel ikväll och vilken debut, kross från dödens och en överlägsen seger med Jonathan Carre! Stort Grattis till ägarna De Lux Mälardalen HB och Allani Svarts som sköter Wolverine! Kolla in upploppet!
Gabbi Leejs galopperade i starten i sitt lopp men kämpade på till en fjärdeplats till slut!

Staro Pomerol bäst på Solvalla!

18 juli
Staro Pomerol vann enkelt från ledningen på Solvalla igår!
Stort grattis Ann-louise Karlsson som äger och Janina Glad som sköter Pomerol!

Fredagens resultat!

15 Juli
Scarlet One, Ready Doc och Mill Diza var duktiga tvåor ikväll.
Corona Park blev trea, hade lite problem med fästet.
Conrads Anette var först utan pengar i stochampionat försöket med lite sparat.
Mystic Star reste sig i volten och jag ramlade ur. Mitt fel att ha springrem på honom då han blev irriterad på den. Allt gick bra med mig och Mystic. Vi kommer igen.
Nu laddar vi mot Solvalla på söndag med Staro Pomerol.
/Jörgen

Första lagerkransen!

8 juli.
Precious Thing
vinner stallets första lagerkrans ikväll på Arvika!  Stort grattis till ägare Easy KB och Janina Glad som sköter Precious!
Nu väntar tyskt Stoderby-kval i Berlin den 6:e augusti.
Jörn Finger är vår kontakt i Tyskland och han var även på plats i Arvika ikväll, han kommer hjälpa till med det praktiska. Danke Schön Jörn!
Ballerina Indika blev laddad bakom bilen och galopperade i sitt lopp, kändes bra efteråt.

E3-helgen!

Vi satt oss ner och summerade helgen som gick!
Av dom tio hästar vi startade i helgen på Sundbyholm tog åtta pengar. Kunde såklart ha blivit bättre resultat men sett till helheten är vi nöjda.
Körde in 217.500kr mycket tack vare Lilian Youngs starka insats som femma i E3- finalen.
Vi har nu redan passerat fjolårets siffror så nu jobbar vi mot 2020 års all time high!
Det var även en lyckad öppet hus under lördagsförmiddagen. Ett 60-tal personer tog sig ut till oss. Och brunchen som serverades var mycket god.
Bilden: Lilian Young med delägare/uppfödare efter ett jobb på Lövnäs för ett år sedan!
Welcometoheshow

Welcome bra på Örebro!

30/6
Tre hästar med till Örebro ikväll.
Welcometotheshow satt långt bak i kön och spurtade in till en andraplats, nu börjar formen komma på fuxan!
Kent le Soleil
kördes fram utvändigt om ledaren och blev trött.
Ready Doc var inte på humör och hoppande bakom bilen.
Nya tag imorgon på hemmaplan!
Ballerina Indika

Bra kväll på Valla!

28/6
Fina prestationer på Valla ikväll!
Ballerina Indika går från klarhet till klarhet! Jättefin som tvåa i rygg på ledaren ikväll på Solvalla!
Corona Park följde upp sin andra plats i debuten med att göra ett riktigt bra lopp utvändigt ledaren och det blev till slut en tredjeplats!Precious Thing är kanonbra som tvåa i ett långlopp inte långt från att hålla hela vägen! 
Future Sox galopperade en bit in i sitt lopp men blev till slut sexa! En bra kväll och bra start på den här veckan!


Nu kör vi!

En fulltecknad och spännande vecka har startat, massor med fintrav och vi har 17 hästar till start!27 juni.

Travronden 22 juni
Text LARS-JOHAN HOLM Foto LARS JAKOBSSON/TR BILD
Tredjeplatsen med Dollar Doc i Breeders Crown-finalen för fyraåriga hingstar och valacker förra året smäller allra högst för Jörgen S Eriksson. Men torsdagskvällen på Bergsåker gick inte heller av för hackor.

– Nej, att jag skulle kvala in båda hästarna till final kunde jag inte ens tro i min vildaste fantasi. Det känns väldigt roligt.
Lilian Young (e. Maharajah) slog till i det första stokvalet från ledningen för Kim Eriksson.
– Jag var lite rädd för dödens, men Kim körde resolut och kom till ledningen. Det var sedan läckert att se Lilian lägga ner huvudet och bara trycka på där framme. Sedan hörde jag på referenten att det räckte hela vägen, fortsätter Jörgen Eriksson.
Tredjeplatsen med Frazze (e. Mosaique Face) i det fjärde och sista kvalloppet i klassen för hingstar och valcker var ännu mera oväntad för Eriksson.
– Jag har tränat två bröder till honom tidigare och alla har varit tröga typer. Frazze är ändå ruskigt fin och i dag ryckte vi bort bakskorna och satte på helstängt. Dessutom testade vi rycktussar för första gången i värmningen och han fick gå med dessa också. Kim körde ett perfekt lopp men Frazze är också en plusvariant.
Så kördes försöken för hingstar/valacker:
Försök 4: Örjan Kihlström fick iväg Jerry Riordan-tränade Pure Atlas (e. Father Patrick) felfritt och låg som trea på innerspår för att sedan glida ut i dödens 1500 meter från mål. Väl där blev det lite bekymmer med travet genom sista kurvan, men Kihlström höll sig kall och kunde komma tillbaka till seger sista biten. Det var Erik Adielsson som verkligen utmanade ända in på linjen med Svante Båth-tränade Nuzzle’em från tredje ytter, men fick nöja sig med andraplatsen. Kim Eriksson styrde in Jörgen S Eriksson-tränade jätteskrällen Frazze till sista finalplatsen från tredje par invändigt. Segertiden blev 1.13,5a/2140 meter.
Så kördes försöken för ston:
Försök 1: Kim Eriksson fick köra rejält för att komma till ledningen med Jörgen S Eriksson-tränade Lilian Young (e. Maharajah) efter 600 meter. Första 500 avverkades efter 1.11,9 och första rundan på 1.14,9. Man lyckades sedan hålla undan knappt före ”vrålspurtande” favoriten Dea Grif, som hade haft galopp i första kurvan och sedan femte ytter. Emilia Leo satt i fjärde ytter med Fredrik Wallin-tränade Beyonce Broline och lyckades knipa sista finalplatsen. Segertiden skrevs till 1.13,8a/2140 meter.
– Vi fick en dryg inledning men samtidigt blev det ännu tuffare för Dea Grif. Den här var väldigt ärlig och duktig, bara plus, sade Kim Eriksson och fick hjälp av tränaren Jörgen S Eriksson:
– Ruskigt roligt, svårslaget. Mycket läcker häst och bra jobb av Eriksson Jr.

Eskilstuna Kuriren 17 juni

Lilian Young och Frazze i E3 final!

Vi hade stora framgångar på Bergsåker under torsdagen, vi kvalade in två hästar till finalerna på Sundbyholm, stort!

LILIAN YOUNG vinner sitt uttagningslopp för ston på Bergsåker och är nu i E3-final på Sundbyholm 2 juli! Ägarna Marcus Rosenqvist och Paula Kortesalmi kom till Sverige i morse med färjan för att hänga med stallets buss upp till Bergsåker. Stort Grattis till er och till Janina Glad som sköter Lilian! 

FRAZZE ville inte vara sämre än Lilian Young utan han tog också en finalplats i E3 på hemmaplan! Han gick riktigt bra på upploppet och knep tredjeplatsen som räckte till final, stort grattis till Karin Eriksson som äger Frazze och Amanda som sköter honom! En härlig kväll för ägare och teamet! 
Nu laddar vi för finalerna på Sundbyholm första helgen i juli!

Solkattens Lucas

Åmål 15 juni!

Solkattens Lucas gjorde ett riktigt bra lopp och satt i rygg på ledaren med mycket sparat så Lucas passas nästa gång!
G.R.J`s Wolverine fick ett svårt lopp från bakspår och det är tufft på Åmål! Han var sjua i mål.
Sun´s Ambitious slog på en galopp in i första sväng men gör sen ett bra lopp och är fyra i mål!

Sundbyholm 14 juni!

Sista treåringen inkvalad idag! Xanthis Himalaya gick 1.18,5 2140m.
Bilden är på ägarfamiljen Eriksson bakom Flenmo Egendom AB!   
Welcometotheshow tillsammans med Allani Svarts i sulkyn startade i Juniorchansen ikväll och det slutade med en fin andraplats på Sundbyholm! 
Kent le Soleil kämpade på och det blev till slut en fjärdeplats för honom! 
Ready Doc var tillbaka efter sex månaders frånvaro och avslutade fint till en fjärde plats! 
Scarlet One var bra som tvåa i sitt lopp! Glada ägare på plats, kul!
Innan kvällens tävlingar på Sundbyholm körde Jörgen ett snabbjobb med Dollar Doc. Tiden 1.17 2140m på fint vis!

Kent le Soleil
Welcometoheshow
Xanthis Himalaya
Dollar Doc Foto: Kent Skogh
Scarlet One
Ready Doc

Nytt rekord för Precious!

13 juni
Precious Thing slutade femma på fina 1.13,4 2140m på Färjestadstravet. 11.500kr in till Easy KB.
Trög i ett snabbt slutvarv, var nerdövad och gått på utedrift så hon skulle gå felfritt idag.
Nästa gång växlar vi upp i utrustningen!

Eskilstuna-Kuriren 11 juni!

Bra dag på Valla!

10 juni
Bra start på dagen blev det på Solvalla! Nöjda ägare till Corona Park som debuterade i lopp 1 på ett fint sätt och blev tvåa från rygg ledaren. Hon gick 1.16,0/2140m och fick med sig 30.000 hem! Grattis till alla runt fina Corona! 
Avslutningen på vår dag på Solvalla blev av bästa märke. Spets och slut för Ballerina Indika som vinner hur enkelt som helst!
Tiden blev 1.15,7 över 2140auto och till glada oddset 18,68 på vinnarspelet!
På vinnarbilden ser vi glada delägare, uppfödare och skötare! Stort Grattis till alla runt Ballerina!!   
Fraizer blev femma på nytt rekord i sitt lopp och fick lägga sin speed för tidigt.
Joanne Leejs blev 7:a och var okej.
82.400:- fick vi med oss hem! Bra jobbat hela teamet!

Ballerina Indika
Corona Park

Tre bra insatser på Sundbyholm!

7 juniTreåriga stoet Future Sox stod för en fin prestation då hon blev trea i sin tävlingsdebut i dag på Sundbyholm! Staro Pomerol var tillbaka i kväll efter ett långt uppehåll från tävlingsbanan och comebacken slutade med en fin andra plats!
Precous Thing galopperade direkt i starten, hon startar igen på måndag.
Win Together kvalade på ett mycket fint sätt på tiden 18,2!    

Lilian Young

Lilian grym som tvåa i Guldstoet!

Lilian Young sprintar in till en fin andra plats i Guldstoet (Gr II Int) på Axevalla och den slutrökaren var värd 175.000! Stort grattis till ägare Easy KB, Marcus Rosenqvist, Paula Kortesalmi och till Janina Glad som sköter Lilian!
Foto: Kent Skogh

G.R.J.`s Wolverine

Wolverine imponerade!

16 maj
G.R.J Wolverine tog en imponerande andra plats på Mantorp ikväll!
13,4 blev tiden över 2140 m auto!
Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl och Allani Svarts som sköter Wolverine

Inför V75 (jackpot): Erikssons skrällbud kan ordna drömvinsten!

Dollar Doc
Conrads Anette.

Allt om Trav. Travtips och intervjuer 12 maj, 2022

Det är jackpot på V75® och en ensam vinnare med sju rätt kan bli 49 miljoner kronor rikare.
Kanske blir det en duo från Jörgen S Erikssons formstarka stall som ordnar drömvinsten.
– Hon har höjt sig på alla plan i år och det ser spännande ut, säger Eskilstunatränaren om ett av sina skrällbud.

Från årsskiftet fram till slutet av februari hade det bara blivit en seger. Men då blev det rena rama ketchupeffekten och räknat från och med stallets andra årsseger har stall Jörgen S Eriksson 12 fullträffar på 42 starter – 29 i segerprocent.
– Hästarna har gått bra hela året men vi hade svårt att hitta först till mål, men det har verkligen lossnat med mycket segrar i mars-april och det är riktigt roligt, säger Jörgen S Eriksson.

Höjt intensiteten i träningen
På lördag gör han resan från gården i Eskilstuna till Umåker med två hästar. Först ut är Dollar Doc (V75-5) som startar från spår två bakom bilen i femåringsloppet Berth Johanssons Memorial. Hästen har inte tävlat på sju veckor men hans tränare är inte oroad för ringrost.
– Det är bara bra med honom. Han var tvåa i bronsfinalen i slutet på mars och sedan gick vi igenom honom utan att hitta några blessyrer. Han har tränat på och vi har höjt intensiteten i några veckor. Han är ingen som behöver något lopp i kroppen och jag förstod att det skulle vara några bra hästar med i det här loppet. Men vi har varit tätt inpå Mister Hercules i något lopp tidigare (tvåa och trea i Breeders’ Crown-finalen), så vi får se. Kan Dollar Doc vara bland de tre är vi fullt nöjda, säger Jörgen S Eriksson, som har långtgående planer för sin kapabla häst.
– Tanken efter det här loppet är att han ska hävda sig i silverdivisionen i sommar och framåt hösten och vintern åker vi eventuellt ner till Frankrike och gör några starter med honom. Det är en stor, stark och bra häst så jag tror att han kan passa bra där nere på lite större banor och även åt andra hållet, samt i monté. Så det kan bli spännande.

”Höjt sig på alla plan”
Stallets andra häst på lördag är Conrads Anette (V75-6). Hon spurtade i förra veckan i mål som femma i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla. Dessförinnan hade hon två raka segrar.
– Hon har höjt sig på alla plan i år och det ser spännande ut.
Att hon den här gången lottades till det inre ”springspåret” höjer förhoppningarna.
– Jag blev verkligen nöjd när jag såg läget. Hon har haft en tendens att hoppa från start när hon har haft snäva lägen i volten men från springspåret kan jag vända som jag vill utan några hästar i vägen och då borde hon kunna kliva iväg rätt så bra. Hon har bara gått i ledningen en gång och det var näst senast när hon vann på Färjestad och det gillade hon verkligen.

Ola Johansson, Kanal 75


Lilian Young och Sun´s Ambitious

Lilian Young tvåa på Valla!

13 maj
Solvalla lunchtrav idag! 
Sun’s Ambitious galopperade dubbelt och fick ingen peng med sig hem.
Lilian Young blev tvåa från utvändigt ledaren och tjänade 30.000. Nu åker vi hem och lastar om för Umeå!

Fraizer ända in i kaklet!

Det var hårt i mål men Fraizer var först över linjen i kvällens tredje avdelning på V 64 på Sundbyholm! Stort Grattis till ägarna Karin Eriksson och Eva von Celsing och till Janina Glad som sköter Fraizer!!
Diamond Sox klarade av sitt kval galant!
Joanne Leejs slutade femma i sitt lopp och Kent le Soleil tog till en galopp halvvarvet kvar.
Frazier
Conrads Anette.

Conrads Anette kämpade på bra!

5 maj
Conrads Anette
kämpade till sig en femteplats värd 27.000kr i Margaretas Unghästserie igår kväll på Solvalla!
I tisdags startade Mill Diza på Axevalla med Allani Svarts i sulkyn, de fick ett bra lopp men det var inget tryck i henne så hon slutade oplacerad.
På fredag åker vi till Solvalla med Precious Thing och Frazze!
På tisdag har vi ut fyra hästar på Sundbyholm, Joanne Leejs, Fraizer, Kent Le Soleil och Diamond Sox som ska kvala!

En bra kväll på Romme!

29 april
Tredje raka i sin tredje start för vår duktiga Lilian Young, spets och slut för den fin fina 3-åriga märren!
Grattis Easy KB,Marcus och Paula som äger och Janina Glad som sköter Lilian!
Oj oj oj så nära en dubbelseger det blev! G.R.J.’s Wolverine spurtade heroiskt och var centimeter från segern,  Grattis till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen HB, m fl
Vi lämnar Romme med glada miner ikväll!
Lilian Young
G.R.J.`s Wolverine

Fraizer tvåa!

26 april
Fraizer såg ut som en vinnare i sista sväng men blev upphunnen i sista stegen och det blev en andraplats idag på Sundbyholm! Grattis till ägarna Karin Eriksson och Eva von Celsing och till Janina som sköter honom.

En bra dag på Färjestadstravet!

25 april
Conrads Anette tog spets och stannade där till mål på finfina 1.13,6 2140am idag på Färjestad, andra raka segern för Nettan!
Grattis till Leejs Foder AB och Amanda som sköter Nettan!
Frazze tog också spets i sitt lopp men blev slagen av en idag för bra häst. 2a på 1.15,5 2140m!
50.000kr inkört!
Bilden: Anette med stolt ägare Lasse Pettersson.
Frazze

Andra raka för Lilian!

15 april
I karriärens andra start tar Lilian Young sin andra raka seger på ett övertygande vis! Grattis till ägarna och uppfödarna Rosenqvist, Kortesalmi & Karjalainen och Janina Glad som sköter Lilian!

Alfred på pallen igen!

15 april
Björkhagas Alfred radar upp pallplatser, idag blev det en andraplats på Sundbyholm! Grattis till P.Konsult &Marknadsbolag KB, Eskilstuna.

Första för Fraizer!

10 april
Frazier tar sin första seger idag på Solvalla i övertygande stil i GS 75-2!
Stort grattis till ägarna Karin Eriksson och Eva von Celsing och Janina Glad som sköter honom!

Frazze trea i debuten!

7 april
Frazze (3 år) gjorde sin tävlingsdebut i dag på Örebro och det blev till slut en tredjeplats efter lite trafikproblem!

Äntligen.....

......får Conrads Anette sätta nosen först, det är du så värd! Vilken insats i kväll på Solvalla, rysningar över upploppet!
Stort grattis till ägaren Leejs Foder och Amanda som sköter Nettan!
6 april

Seger i debuten för Lilian Young!

5 april
Treåringarna levererar! Ikväll blev det debutseger för Lilian Young!
Stort Grattis till ägarna Easy KB och till Janina Glad som sköter Maharajah-märren!

Fraizer trea på Valla!

30 mars
Fraizer startade på Solvalla ikväll och det blev en tredjeplats efter en vass spurt! Ytterligare en som "passas nästa gång"!

Oj så nära Alfred!

29 mars
Resultat från Axevalla lunchtrav idag:
Björkhagas Alfred var så nära att ta sin tredje raka seger men blev knappt slagen som tvåa från ledningen på 1.14,0 1640 am.
Mill Diza gjorde också ett fint lopp som femma från tredje invändigt.
Efteråt var Jörgen, Janina och Lasse Palmqvist (Alfreds ägare) till Roland Fredriksson i Kvänum och tittade på en blivande andelshäst i stallet. Det är ettåringen Injection of Love, efter Love You, morfar är Ready Cash.
 Injection of Love åker på inkörning redan på torsdag till Lars D Carlsson.

Björkhagas Alfred
Injection Of Love

Dollar Doc tvåa i finalen!

26 mars
Dollar Doc är superduktig som tvåa i bronsdivisionens final idag på Solvalla och blir därmed vår första miljonär!
Stort grattis till Eva von Celsing och Karin Eriksson som äger Dollar och till superskötaren Janina Glad!
Vilken härlig vecka vi har haft! 220 000kr inkört, två vinster och två andra platser. Nu rullar vi på!

Bildsköne Dollar Doc!
Jörgen, Dollar, Janina och Eva.

Vilket upplopp Anette!

25 mars
Oj oj oj och så jäkla nära! Conrads Anette gör en strålande årsdebut och är så nära segern ikväll på Solvalla! Upploppet är något ut över det vanliga! ”Passas nästa gång”!

Nybys Saga starkast på Gävletravet!

24 mars
Härligt! Nybys Saga vinner med ett huvud från dödens, mycket stark prestation ikväll på Gävletravet!
Stort grattis till ägarnaTomas Rhönnstad & Torbjörn Frentz! Torbjörn var på plats!
Det var stallets tredje raka seger i de tre senaste loppen!

Joanne Leejs bäst i sin debut!

23 mars
Treåriga stoet Joanne Leejs vinner på ett strålande vis i sin tävlingsdebut från ”dödens” på Solvalla!
Stort grattis till ägaren Leejs Foder!
Det blev en bra dag på Solvalla då även Frazze klarade av sitt kval på ett galant vis!

Dagsläget för våra tvååringar!

19 mars. Tvååringsrapport.
Förra veckan tog vi hem tvååringarna från Lars D Carlsson.
Leonardo Silvåkra, MissMoneyMaker och Royalty Amore.
Dom är mycket välskötta, snälla och bra självförtroende, samt raka och fina i vagnen. Nu kommer vi börja sänka lite tider på dem på vår rundbana framöver.
Vi fick även in en till häst i söndags, Maikki, sto, efter Amaru Boko, ägare Eila Onkamo som vi hälsar välkommen! Maikki har redan kommit långt i utvecklingen.
Killer Queen Sox efter Fabulous Wood som tränas av Ben Lemoine i Frankrike ansluter i början på april. Det ryktas om fina träningsrapporter där med!

Dagsläget för våra treåringar!

19 mars. Treåringssrapport!
Gabbi Leejs jobbar på igen efter en kortare förkylning. Gick rundbanejobb hemma igår och allt ser bra ut.
Joanne Leejs har allt rullat på för i vinter. Kvalade på fint vis och debuterar på onsdag på Solvalla.
Diamond Sox är en rejäl sort med bra kliv. Kvalar i april.
Future Sox är en fin modell som ligger allra bäst pulsmässigt! Behöver lite snabbare jobb innan kval.
Scarlet One debuterade med en bra andraplats. Efter det har det småstrulat men är på gång igen. Hon växer rejält just nu. Fin i jobb i veckan.
Lilian Young skulle starta i fredags men hade något i kroppen så ströks för säkerhets skull. Allt har sett bra ut i veckan och vi letar ny uppgift.
Xanthis Himalaya har gått mycket jobb själv i vinter då hon vill tävla med andra när hon tränar med sällskap. Det är en mognadsprocess. Fart och styrka finns.
Frazze kastrerades för två månader sedan. Nu fått kompis i hagen. Allt ser bra ut, kvalar på onsdag.
Suit And Fly är stor och fin travare. Hade lite infektions bekymmer förra året och kom lite efter men nu är han på god väg igen.
Win Together är talangfull snygg som en tavla men behöver lite mer tid att mogna fysiskt och psykiskt. Körs tre lättare jobb i veckan nu.
Mystic Star har tränat ordentligt i vinter och växt på ett bra sätt. Körde 1.18 2000m i kvalet. Omskodd efter det, behöver slipa lite på stilen innan debut.

Andra raka för Alfred!

17 mars
Spets och slut och bara att hämta ut för dig som spelade på Björkhagas Alfred och Jörgen idag på Örebro! Segern blev enkel och andra raka för Alfred!
Stort Grattis till ägaren Lasse Palmqvist till vänster på bilden.

Solkattens Lukas tvåa!

6 mars
Solkattens Lucas tog återigen en pallplats då han idag blev tvåa på Sundbyholm! Grattis säger vi till ägaren Stig Högberg!

Solkattens Lucas

Dubbelseger!

Dubbelseger idag på Sundbyholm! Halka De Vandel och Björkhagas Alfred tog sina första segrar i karriären! Stort Grattis till ägarna Stable of Success AB, Ekerö (Halka) och P.Konsult &Marknadsbolag KB, Eskilstuna (Alfred)

Björkhagas Alfred
Halka De Vandel
Sun´s Ambitious

"Sune" mycket bra på Sundbyholm!

16 februari
Sun’s Ambitious var bra som tvåa igår trots en galopp i första sväng på Sundbyholm! V 64-4.

Wolverine duktig som tvåa på Solvalla!

6 februari
G.R.J.’s Wolverine
var positiv som tvåa idag på GS 75! 17.500kr in till ägarna De Luxe Trotting Mälardalen och  Öywind som sköter honom.
Ottens Hero blev rejält trött i sitt lopp och kollas upp i veckan.

Bra insats i finalen!

5 feb
Immigrant Am var mycket bra som trea i Klass II-finalen idag på Solvalla och tjänar fina 62.000kr!
Janina Glad sköter och Easy KB (Jerry Rodin) äger, Stort Grattis!

Immigrant Am

En riktigt bra långresa!

30 januari
Duktiga hästar på V 75 igår på Östersundstravet! Precious Thing (till vänster) trea i ett Diamantstoförsök, centimeter från en andraplats! Dollar Doc tvåa och klar för final på Solvalla i mars, han tog även klivet upp i Silverdivisionen!

Säker seger för Immigrant Am!

25 jan
Immigrant Am får äntligen utdelning på sin fina form och vinner enkelt hemma på Sundbyholm idag! Stort Grattis till Jerry Rodin som äger och Janina Glad som sköter!
Kent Le Soleil spurtade in till ett fin fjärde plats i samma lopp!  
Oche Trot tar återigen en andraplats på ett fint sätt och Frazier jobbade in en tredjeplats! Det blev en rätt bra dag, placeringsresultat, 1-2-3-4!!
Lovve slutade oplacerad i sitt lopp.

Immigrant Am

Följ med från ca 300 meter kvar av loppet!

Conrads Anette.
Nybys Saga.

Månadens hästägare x 2!

25 jan
Vi gratulerar Conrads Anette´s ägare Leejs Foder AB som blev månadens hästägare i oktober 2021!
Även Nybys Saga’s ägare, Torbjörn Frentz och Tomas Rhönnstad blev månadens ägare i september!

Bra kväll på Sundbyholm!


Lovve trea och satt fast med vinnarkrafter.
Nybys Saga trea och blir stadigt bättre.
Kent le Soleil femma i tufft lopp efter uppehåll.
Ottens Hero, fin i banjobb.
24.900kr inkört, stallet redan över 100.000kr inkört i år.
Bilden, Nybys Saga med ägarna Torbjörn Frentz och Tomas Rhönnstad och Fredrica som sköter Saga.

Immigrant Am trea på V 75!


8 januari
Immigrant Am knep tredjeplatsen på V 75 efter en riktigt fin avslutning på Mantorpstravet!

Immigrant Am
Precious Thing och Oche Trot

Två pallplatser på Romme!

3 januari
Precious Thing gav sig motvilligt ikväll och torskade med nos emot vår hovslagares häst!
Oche Trot blev också tvåa efter att inte ha startat på 4,5 månader.
Mill Diza hängde på en töm och blev femma.
Lewis di Quattro blev oplacerad.

Silver Bullit trea i Hästägarkannan på Solvalla!

26 december
De ser rätt nöjda ut, Silver Bullit och Amanda! Silver avslutade sitt lopp grymt bra och tog ett tredjepris i Hästägarkannan på Solvalla idag, V 75-6! Det var värt fina 80 000 kr och grattis till ägaren Jerry Rodin!

Två tredjeplatser!

23 december
Två bra insatser i dag på Romme! Nybys Saga och Solkattens Lucas tog båda hand om tredjepriset i sina respektive lopp!

Tredje raka för Precious!

14 december
Precious Thing älskar ledningen! Tredje raka segern och hon vinner Höstseriens Treåringsfinal med fina 60.000 i första pris.
Stort grattis till Ägare Easy KB och Janina Glad som sköter Precious!
Lovve var också med till Örebro och där blev det en femteplats!

Precious Thing

300 meter kvar!

Stall Jörgen S Erikssons dag!

14 december
Tack för idag alla som kom på julbordet, sponsorer till loppen, min personal, Stefan Eriksson som styrt upp alltoch övriga som hjälpt till på Stall JSE;s dag!!
Trevlig kväll med blandade resultat, roligaste med Solkattens Lucas och Fraizer som var tvåa respektive trea.
Conrads Anette startgalopperade och G.R.J’s Wolverine stannade tidigt från ledningen.
Lilian Young, Gabbi Leejs och Scarlet One klarade sitt kval utan bekymmer.

Solkattens Lucas
Fraizer

Fösta segern för Mill Diza!

3 december
På Solvalla idag tog 3-åriga stoet Mill Diza sin första seger i karriären! Från ett läge längst bak i sista kurvan spurtade hon sig förbi hela klungan till slut! Stort grattis till ägaren stall Ann-Louise K-Easy KB och Fredrica Göransson som sköter Mill Diza!

Mill Diza

Cirka 300 meter kvar, Mill Diza sist i bild!

Frazier

Frazier tvåa på Färjestad!

29 november
Snart fyraårige Fraizer (e Love You-Franchesca) stod för en mycket bra insats och blev tvåa idag på 1.15,8 2140 am. Det var hans tredje start i karriären! Grattis till ägarna Eva och Karin och Janina som sköter Frazier.

Immigrant AM och Dollar Doc

Dollar och Immigrant!

27 november
Dollar Doc
galopperade när han skulle försvara sin position efter 150 m i gårkväll i Solvalla Grand Prix.
Jorma fick saffransbullar från de snälla ägarna innan loppet men det hjälpte tyvärr inte idag, men det kommer nya uppgifter för Dollar framöver.
Immigrant Am var duktig som fyra i Kriterierevanchen i onsdags och tjänade 26.500kr.
Sun´s Ambitious

Första segern!

25 november
Janina Glad åkte till Örebrotravet idag med Sun’s Ambitious och han tog sin första seger i karriären i ett treåringslopp, körde gjorde Jorma Kontio!
Stort grattis alla ägare (Easy KB) och Janina som sköter "Sune"!
Extra grattis till uppfödarna Stall Sunnanäng (Eva Hjälm) som också deläger ”Sune”, 40.000kr var segern värd!
I morgon startar Dollar Doc i Solvalla Grand Prix och Jorma kör även då!

Solvalla Grand Prix på fredag!

22 november
Solvalla Grand Prix blir det sista större loppet i år på svensk mark för de bästa fyraåringarna. Loppet avgörs över 2140 meter med bilstart och förstapriset är 300.000 kronor. I år det fullt anmält och en av hästarna är vår Dollar Doc. Start klockan 21.27 på fredag!

Jörgen och Dollar Doc.